Прості поради щодо зменшення споживання енергії

19.03.2019, 13:00 Переглядів: 3 820

За останні кілька років комунальні тарифи значно зросли і така тенденція триватиме

 

 Згідно з проектом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, ціни на електроенергію знову підвищать майже на 16%. Ми хочемо, щоб наші клієнти проживали в комфортних умовах і платили менше, тому зібрали кілька простих, але ефективних порад, про економію енергії та підвищенню власної енергоефективності, які можуть стати в нагоді кожному.

 

Навряд чи багато хто замислюється про те, наскільки складною є система виробництва і постачання електроенергії. Однак, врешті-решт, електроенергія надходить у розподільний щит багатоквартирного будинку і саме тут починається зона впливу і відповідальності кожного. Електричні мережі багатоповерхівок належать їх співвласникам. За їх технічним станом стежить або ОСББ, або компанія, яка обслуговує будинок і прибудинкову територію. На жаль, у багатьох будинках внутрішньобудинкові електромережі в жахливому стані, оскільки їх не обслуговували десятиліттями.

 

Для багатьох будинків істотним джерелом економії витрат є освітлення під'їзду. Саме тому у всіх будинках, що знаходяться в управлінні нашої компанії, ми впроваджуємо енергозберігаючі технології. Для цього поступово проводиться установка енергозберігаючих світлодіодних LED-світильників, які дозволять знизити витрати на електроенергію на освітлення місць загального користування. Крім того, ці світильники є антивандальними – їх неможливо зняти без ушкодження, що допоможе забезпечити наявність якісного освітлення на кожному поверсі будівлі. У чому ж перевага таких світильників? Нові лампи економніше звичайних в 15 разів. Наприклад, якщо звичайна лампа споживає 60 Вт, то нова світлодіодна – лише 4 Вт. Установка світлодіодних світильників є інвестиційною програмою і в тариф не включена.

 

Отримати чисту грошову економію можна і в масштабах квартири. Кілька простих правил, які дозволять істотно зменшити споживання електроенергії: 

- виходячи з дому, вимикайте з розетки всі побутові прилади, а особливо ноутбуки, телефони та планшети після того, як вони зарядилися;

- не забувайте вчасно міняти і чистити фільтри пилососа, інакше він буде використовувати більше електроенергії; 

- регулярно розморожуйте холодильник,

- завантажуйте пральну машину згідно з інструкцією: часткове або надмірне заповнення призводить до перевитрати енергії на 30%;

- замініть всі лампи накалювання на енергозберігаючі.


 

 

"Ми розпочали масштабну програму зі встановлення економічних світлодіодних світильників у під'їздах багатоквартирних будинків, адже саме споживання електроенергії, що включає в себе освітлення місць загального користування, - суттєва складова тарифу. LED-світильники дозволяють знизити енергоспоживання в кілька разів. Зекономлені кошти ми спрямовуємо на виконання інших робіт, таких як проведення поточних ремонтів», – розповів директор «Місто для людей Кременчук» Сергій Зінченко.





Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх