У Полтаві міркували, як залучити кошти з держбюджету для відшкодування різниці в тарифах, встановлених кременчужанам

7.02.2023, 15:30 Переглядів: 1 649

В обласному центрі вдруге зібралися, аби обговорити питання підвищених тарифів «Полтаватеплоенерго»

6 лютого 2023 року у Полтаві вдруге зібралася робоча група, щодо вивчення обґрунтованості встановлених тарифів комунальним підприємством «Полтаватеплоенерго» кременчужанам, які живуть на лівобережжі.

Як повідомили у пресслужбі Полтавської облради, члени робочої групи обговорили можливість залучення коштів державного бюджету для відшкодування різниці в тарифах, встановлення ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» різних тарифів на територіях свого обслуговування.

Раніше Олександр Біленький повідомляв, що під час засідання першої робочої групи депутати від Кременчука  наполягали на застосуванні тарифу в межах міста (лівого берега), який діяв до початку широкомасштабного вторгнення.

Керівництво «Полтаватеплоенерго» своєю чергою заперечує застосування нижчого тарифу на окремо взятій території.

«Домовились, що підприємство надасть структуру тарифу, а колеги запропонують юридичний шлях — як можна їх застосувати на окремій території», — повідомив Біленький.

Нагадаємо, 27 січня, відбулася сесія обласної ради, де розглядали скандальні тарифні питання по Кременчуку. Обласна рада запропонувала нашому місту взяти відповідальність за постачання тепла на себе — шляхом взяття в оренду структурного підрозділу ТЕЦ, який нині перебуває на балансі КП «Полтаватеплоенерго». Проте у місті не прийняли ініціативу області взяти структурний підрозділ ТЕЦ в оренду. Іван Москалик, заступник міського голови Кременчука з питань ЖКГ та депутат облради  заявив, міська влада готова самостійно зайнятися подачею тепла замість «Полтаватеплоенерго», проте ТЕЦ готові прийняти не в оренду, а у комунальну власність міста, і тільки після завершення опалювального сезону. 

Глухий кут: у Кременчуці та області не можуть розв'язати «тарифну історію»

Автор: Олеся Данилова
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх