У кременчуцькому пологовому будинку відремонтують дах в одному з корпусів — тече на стелі та підлогу

31.01.2023, 09:03 Переглядів: 1 465

 Ремонт покрівлі не проводили 31 рік 

У «Кременчуцькому перинатальному центрі ІІ рівня» (пологовий будинок) мають намір провести капітальний ремонт акушерської операційної пологового відділення п’ятого поверху та у відділенні інтенсивної терапії новонароджених.

На ці цілі з бюджету міста виділять 5 млн гривень — це очікувана вартість ремонту. Відповідні зміни до програми розвитку цього комунального медзакладу ухвалили депутати Кременчуцької міської ради. 

У проєкті рішення вказано, що покрівля акушерського корпусу над цими приміщеннями в аварійному стані, ремонт не проводився з моменту вводу в експлуатацію будівлі у 1991 році (31 рік).

«Під час дощів дах протікає і пошкоджує стелю, стіни та підлогу приміщення. При обстеженні м’якої покрівлі були виявлені механічні пошкодження, пов’язані з погодними умовами, тріщини, які мають тенденцію збільшуватися, розшарування полотнищ матеріалу, місця здуття матеріалу», йдеться у пояснювальній записці.

Зазначається, що ці витрати не були передбачені планом заходів комплексної програми розвитку даного медичного підприємства на 2023 рік.

Нагадаємо, у 2023 році з бюджету області на закупівлю нового обладнання для  лікарень Полтавщини планують направити 161 млн гривень

Автор: Олеся Данилова
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх