Кременчуцька РВА просить усіх мешканців максимально обмежити споживання електроенергії

2.11.2022, 14:31 Переглядів: 2 894 Коментарів: 4

 

Обмеження енергоспоживання допоможе витримувати графік погодинних відключень споживачів електроенергії

Відсьогодні на Полтавщині введений графік погодинних відключень споживачів електроенергії. Оператор «Укренерго» значно обмежив споживання електроенергії для Полтавської області. Через це страждають населення та промислові підприємства. Пощастило тим, хто знаходиться на одній лінії з підприємствами критичної інфраструктури, яким не відключають електропостачання.

Про це на ранковому брифінгу розповів начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік.

— Закликаю усіх до обмеження споживання електроенергії, щоб знизити навантаження на енергомережу. Особливо у пікові години. Давайте свідомо віднесемося до складної ситуації, яка виникла в енергосистемі країни внаслідок ракетних ударів ворога по об'єктах енергетичної інфраструктури, — звернувся очільник району до усіх мешканців Кременчуччини.



Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

852
2 листопада 2022 16:53

Хто підскаже, як в тих графіках можна розібратись простій людині?


6 0
351
2 листопада 2022 17:57

Розкажіть. як мені ще обмежити споживання електроенергії якшо в квартирі + 15, надмірна вологість від якої пліснява на всіх стінах, шпалери відвалюються та маленькі діти вже бухикають? Шо мені ще зробить? Якого хєра вчора напруги не було без перерви з 8 ранку до 22 години вечора? Ні опалення, ні гарячої води, ні електрики. Воно можна було б понять, шо у країні не все в порядку. Але ж я бачу шо тягар обмежень несуть тількі "лохі". Скрізь будинків поруч світло горить. У спортлайфі у басейні плескаються від душі. Підігрів води там є і світло сяє  як новорічна гірлянда. На стадіоні (зі слів співробітників) підсвічується якогось хера поле. Полтава з опаленням. Горишні плавні з опаленням. Тут місцевий клоун розказував шо готовий тиждень назад дати горячу воду. А на цьому опалення. Немає ні одного ні другого! Клімат тут відєтєлі другой...Нашо ото **здіть? На шо? Не можешь дати опалення, на шо ти *лять *ездиш однадьожуєшь людей? Вийди скажи: ніхера не буде не чекайте! Я буду ставить буржуйку! Виведу трубу у вікно і буду чадити. Вийди скажи як є! Нахера ти знущаєшься над населенням?  В місті срака, а воно відслідковує строче звідки ворожі дрони злітають.  З головою все в порядку? Нашо воно мені від тебе надо? Ти шо військова адміністрація?  Це твоя справа? Без тебе в курсі. Роби свою роботу!  Вчора 14 годин без електрики. Сьогодні о шостій вимкнули. Як я ще маю заощаджувати??? РОЗКАЖІТЬ ЯК ??? 


19 0
738
1
2 листопада 2022 20:07

 вчора з10 до 12 ночі не було світла. Напроти по вулиці-цілий день горить в вікнах! Сьогодні зранку нам знову відключили, а напроти ні! Чому "урізають" одних і тих же мешканців? У дні, коли дійсно були виведені зі строю станції країни, так не вимикали світло, а зараз, коли начеб-то, відремонтовано, отак почали вирубляти електрику. Для продажу мабуть! В Полтаві і тролейбуси весь час їздять, і тепло вже дали, і мабуть так надовго не відключають світло!  А, що в Кременчуці?   З таким підходом до ситуації з електрикою, треба , щоб населення максимально було екіпероване різноманітними приладами для подачі світла. Держава повинна допомогти своєму народові  якомога безболісно  пережити ці тяжкі часи . Різноманітні свічки, фонарики,  якісь генератори, акумулятори,лампочки повинні бути в достатку в магазинах і по адекватним нормальним цінам, щоб кожна родина мала змогу купити такий товар. А, не так, що свічка коштує тисячу гривень!!! Хочеться дієвої допомоги від нашого уряду, а наразі тільки патріотичні гасла і більше нічого. А, у нас ще й мер-негідник!


8 0
38
3 листопада 2022 13:10

Мені також здається що якщо вся ця п....та з виконкому не справилася зі своїм завданням, не підготували місто до початку холодів, то Малецький, Москалик і інші причетні повині бути звільнені

 


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх