Повітряна тривога перервала матч: «Кремінь» поступився «Оболоні»

30.09.2022, 15:05 Переглядів: 2 152

 Кременчуцька команда провела другий домашній матч 

Сьогодні, 30 вересня, футболісти «Кременя» зіграли з київською «Оболонню» на стадіоні «Кремінь-Арена». У матчі проти одного з лідерів команда Романа Локтіонова програла Оболоні з рахунком - 3:0. 

«Кремінь» (Кременчук) - «Оболонь» (Київ) 0:3

Голи: Груша (4, 11), Батальський (43)

«Кремінь»: Єрмолов, Азізов, Аркуша, Кальчук, Агапов, Панчишин (Вівдич 46), Галата (Савіцький 83), Фальковський, Глоба (Лісняк 36, Молько 73), Галоян (Матвєєв 46), Куць. Запасні: Музичка, Пилипенко, Сидоренко Д.О., Товкач, Бондар, П’ятибрат. Головний тренер: Роман Локтіонов
«Оболонь»: Федорівський, Прокопенко, Тєрєхов, Карась, Фатєєв (Корохов 56), Груша, Мороз (Савченко 74), Покотилюк, Чернов (Черненко 61), Краснопір (Машталір 74), Батальський (Єрмоленко 57). Запасні: Кичак, Осман. Головний тренер: Валерій Іващенко

Попередження: Агапов (50), Лісняк (61), Матвєєв (81) - Карась (2), Мороз (46), Тєрєхов (58),

На матч проти Кременя столичні гості виставили Батальського, який знаходився за крок-два від історії, подвоївши зусилля Краснопіра попереду. Що ж стосується господарів, то вони виставили вже доволі очікуваний склад у формації 4-4-1-1. Єдиною інтригою було те, хто розміститься над форвардом у відтяжці Галатою – вибираючи між Вівдичем і Куцем, Локітонов віддав перевагу останньому. Вочевидь, розраховуючи на можливості Вівдича посилити гру з лави запасних. Повідомляє видання Спортарена. 

Почали матч суперники просто шалено: оболонці могли забивати на першій хвилині, коли спершу Груша бив головою після подачі Чернова (неточно), а слідом сам Чернов після штрафного влучив у захисника метрів із 15-ти. Після подачі Фатєєва Краснопір головою запустив м’яча в поперечину. У відповідь Галата «заробив» жовту картку для Карася, який збивав його майже в центрі поля зі зривом атаки, а слідом припустився ще однієї грубої помилки, заспокоївшись уже через хвилину – коли Оболонь забила.

 

Чернов заробив штрафний далеко на правому фланзі в боротьбі з Азізовим, а захисник Фатєєв тут же закинув діагональ у карний майданчик. Мороз скинув головою впоперек поля і Віталій Груша дотягнувся й пробив з меж карного майданчика – 0:1. Дебютний гол для екс-півзахисника Агробізнесу. На цьому Оболонь не збиралася зупинятися, гості заробили кілька перспективних стандартів, один із них – штрафний по центру – ледве не використав захисник Терехов, пробивши зовсім поруч зі стійкою.

Другий гол назрівав, і створив його опорник Покотилюк. Він перехопив перший пас воротаря й підключив Батальського, який скинув на Грушу. Віталій, підоспівши з глибини поля, ударом з правої ноги з відскоком від газону застав зненацька Єрмолова – 0:2. Ось вам і дубль від №25 киян!

До перерви Оболонь забила ще й утретє – тепер Краснопір пасом із глибини поля запустив через правий фланг Мороза, його м’яку подачу невдало перервав захисник, так що Олександр Батальський міг спокійно розстрілювати ворота з лінії воротарського майданчика, прийняв м’яч на груди й пробив з розвороту правою ногою – 0:3. Голеадор киян ввійшов у десятку найкращих бомбардирів Першої ліги за всю історію:

 

На другий тайм Кремінь вийшов зі сподіванням щось змінити, і треба визнати, що моменти Лісняка та Вівдича були цілком собі перспективними. Проте той же Груша небезпечно пробивав здалеку, постійно великі групи оболонців підключалися на стандарти, а три голи переваги киян постійно тиснули на команду, яка «горіла» з першого тайму. Не посприяла темповості матчу й затяжна тривога, яка розірвала другий тайм на ще дві частини.

У другому таймі гру перервала повітряна тривога, після якої команди виїхали в укриття
У другому таймі гру перервала повітряна тривога, після якої команди виїхали в укриття 

Для обох команд це була перша повітряна тривога, яка перервала офіційний матч. Далі команди, можна сказати, догравали. Рахунок не змінився.

Турнірна таблиця

М Команда I П Н П РМ О
1 "ЛНЗ" 6 4 1 1 9-2 13
2 "Оболонь" 6 4 1 1 9-4 13
3 "Металург" 5 3 1 1 8-7 10
4 "Кремінь" 6 2 1 3 13-11 7
5 "Чернігів" 5 1 2 2 4-5 5
6 "Полтава" 5 1 1 3 5-6 4
7 "Гірник-Спорт" 4 1 1 2 3-9 4
8 "Скорук" 5 0 2 3 4-11 2

9 жовтня «Кремінь» на виїзді зіграє з ФК «Чернігів». 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх