У Кременчуці не вистачає коштів на виплату зарплати вчителям

26.09.2022, 20:22 Переглядів: 3 643 Коментарів: 3

 Державну субвенцію скоротили на 39 млн гривень

Місту не вистачає коштів на виплату зарплати вчителям. Про це сьогодні, 26 вересня, повідомила пресслужба міської ради із посиланням на заступницю міського голови Кременчука Тетяну Неіленко. 

За її даними, освітню субвенцію з держбюджету скоротили майже на 39 мільйонів гривень відповідно до постанови Кабміну (номер не уточнюють — ред).  Зазначається, що це саме гроші на зарплатню вчителів, яких тепер не вистачає. 

У мерії пропонують два шляхи розв'язання проблеми:

  • вишукувати внутрішні резерви шляхом перерозподілу коштів, які були закладені у цьогорічному бюджеті, але через війну не профінансовані;
  • просити фінансову підтримку з обласного бюджету.
«Щодо першого, наразі прораховують усі можливості, але однозначно потрібну суму вишукати не вдасться. З приводу другого пункту міська влада Кременчука звертатиметься до обласного керівництва щодо виділення місту потрібної суми», йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, станом на початок серпня зарплату, надбавки, відпускні та гроші на оздоровлення місцеві вчителі  отримували у повному обсязі та вчасно. Тоді субвенція держбюджету надходила вчасно та в повному обсязі, затримок не було.

Яка зарплата у кременчуцьких педагогів та чи вчасно вони отримують гроші

Автор: Олеся Данилова Джерело фото: Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

351
26 вересня 2022 21:10

Мы никогда с вами не прочтем новости о том, как Усанова пикетирует пороги городской администрации с плакатами с требованиями выплат полугодовой задолженности по зарплате...И не увидим Гриценко от безысходности и безденежья распродающего пожитки на барахолке. Такого никогда не было. Нет. И не будет. Для них всегда найдутся деньги. 

Но если вдруг такое случится, будите меня тот час же не стесняясь... 


9 0
54
26 вересня 2022 22:12

Я думаю мінімум 3 мільйона можна зекономити якщо не деребанити їх на парку "Energy" (2й тендер також відмінили, зараз думаю вже йде "переговорна процедура" для підписання з потрібним контрагентом)! І закрити ту "супер газету та ТБ" на яку витрачают 9 мільйонів в рік!!!


9 0
351
26 вересня 2022 22:26

Цитата: BS

Я думаю мінімум 3 мільйона можна зекономити якщо не деребанити їх на парку "Energy" (2й тендер також відмінили, зараз думаю вже йде "переговорна процедура" для підписання з потрібним контрагентом)! І закрити ту "супер газету та ТБ" на яку витрачают 9 мільйонів в рік!!!

Там есть еще три миллиона которые они закрысили через свою бухгалтершу, которая сейчас отсиживается на малине. 

Есть своя "богемная тусовка" которая помимо откатов выписывает себе "материальные помощи" в 60 тысяч грн как у Усановой. Причем они это делают абсолютно все. Без стеснения. В условиях военного положения.  

Так приятно сунуть рыло в государственное корыто и ненасытно хлебать от души на всю пасть...

 


8 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх