АвтоКрАЗ Жеваго передав броньований автомобіль-розміновувач для ДСНС України

26.09.2022, 10:01 Переглядів: 2 454

 

Піротехнічні підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій України виконують щоденну надскладну роботу з розмінування територій України та ліквідовують наслідки перебування ворога в населених пунктах. Рятувальники знешкоджують снаряди та бомби, досліджують величезні території на предмет знаходження вибухонебезпечних предметів. Ця робота не може бути ефективною без використання сучасної техніки й обладнання

До Дня працівників цивільного захисту України (Дня рятівника) працівникам ДСНСУ в Полтавській області завод АвтоКрАЗ, де Костянтин Жеваго є найбільшим акціонером, передав броньований автомобіль Shrek-RCV для виконання робіт з розмінування. Підприємство зробило це разом із Благодійнім фондом Полтавського гірничо-збагачувального комбінату (ПГЗК) Компанії Ferrexpo.  Вартість розміновувача становить понад 16 млн гривень.

Виробник автомобіля, українська компанія АвтоКрАЗ, створив багатоцільовий броньований автомобіль високої прохідності, призначений для виконання завдань з оперативного транспортування фахівців, а також вантажів, устаткування та необхідного обладнання для розмінування територій. Автомобілі цього класу зарекомендували себе як високоякісна техніка під час виконання бойових задач і мають безліч позитивних відгуків як від захисників нашої держави, так і від закордонних спеціалістів.

Голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін висловив подяку  компанії АвтоКрАЗ, яка підтримує з першого дня наших військових та пожежників, і передає техніку на Схід України, в Харківську та інші області.

— Дякую за підтримку, — додав Дмитро Лунін.
— Сьогодні Благодійний фонд Полтавського ГЗК Компанії Ferrexpo, засновниками якого є Костянтин Жеваго та Віктор Лотоус, долучився до передачі для потреб ДСНС у Полтавській області автомобіля для розмінування територій, який наразі є дуже актуальним. Ми маємо на території України багато боєприпасів. І саме цей автомобіль буде допомагати утилізувати їх в найбільш безпечний спосіб для персоналу служби, — повідомив Юрій Химич, генеральний директор Біланівського ГЗК та керівник програм корпоративної соціальної відповідальності Ferrexpo в Україні.

Роман Черняк, Генеральний директор ПрАТ “АвтоКрАЗ” також привітав рятувальників з професійним святом.

— Ми завжди з вами. Ми завжди будемо робити техніку для вас, щоб ви берегли своє життя, рятуючи нас, ліквідовуючи надзвичайні ситуації. Бережіть себе, а ми допоможемо, — повідомив він.

Рятувальники з Полтавщини зараз працюють на багатьох територіях: Ніжин, Харків, Донецька та інші області. Персонал почав звикати до такої роботи, з якою він раніше не стикався. І дуже важливо забезпечити працівників відповідною технікою високої якості. 

— Перш за все хочу подякувати керівництву АвтоКрАЗу та компанії Феррекспо за наданий благодійний внесок для ДСНСУ в  Полтавській обл. Даний автомобіль конче необхідний, тому що буде проведено дуже багато піротехнічних робіт на всій території України. Цей автомобіль призначений саме для такої роботи. Він броньований, тому особовий склад буде відчувати себе впевнено та захищено. Цим автомобілем також можна евакуювати населення з відповідних територій, — відмітив  Володимир Салогуб, начальник управління ДСНС в Полтавській області.

Компанії АвтоКрАЗ та Ferrexpo продовжують активно слідкувати за ситуацією в Україні, вивчати потреби держави та населення й надавати підтримку там, де вона найбільше потрібна. Допомога соціально відповідального бізнесу наразі вкрай важлива для перемоги України.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх