Голлівудська акторка озвучила епізод серіалу про воєнні злочини рф у Кременчуці

12.08.2022, 22:00 Переглядів: 3 733

 

Акторка українського походження

На офіційній сторінці України в Instagram вийшов новий епізод ілюстрованого серіалу #WitnessingTheWar - проєкт у форматі коротких відео та сторіз для соціальних мереж, що розповідає персональні історії від імені українців, постраждалих від воєнних злочинів російських військових. Про це повідомляє Міністерство закордонних справ України. 

Як зазначається, нову серію, де йдеться про жорстокий ракетний удар рф по місту Кременчук 27 червня, внаслідок якого трагічно загинула 21 людина, озвучила Віра Фарміга, голлівудська акторка українського походження.

Історія про пару з Кременчука стала сьомою в рамках креативного проєкту #WitnessingTheWar, який втілюється Brand Ukraine та комунікаційною агенцією plusone social impact у співпраці з МЗС. Аудиторія серіалу вже перевищила 1 мільйон людей, зауважило міністерство.

- Наше ключове завдання в цьому проєкті - донести факти воєнних злочинів до іноземної аудиторії через людські історії, щоб спільними зусиллями світу досягти перемоги світла над темрявою у повномасштабній війні та домогтися справедливого покарання для воєнних злочинців, - зазначає державний експерт зі стратегічних комунікацій МЗС, керівник Ukraine.ua, співзасновник Brand Ukraine Ярослав Турбіль.
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ukraine.ua (@ukraine.ua)

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх