На фасаді гімназії №7 з'явиться меморіальна дошка на честь військової Крістіни Зосімової

11.08.2022, 10:32 Переглядів: 1 588

 

Її планують відкрити на 40 день загибелі військової

10 серпня на засіданні комісії з питань найменування об’єктів топоніміки, увічнення пам’яті розглянули звернення, щоб встановити меморіальну дошку на фасаді гімназії №7. Її хочуть встановити на честь загиблої на російсько-українській війні військової Крістіни Зосімової. Члени комісії погодили розміщення меморіальної дошки. 

Випускники навчального закладу вирішили встановити меморіальну дошку Крістіні Зосімовій та відкрити її 27 серпня - на 40 день після загибелі військової. 

Меморіальну дошку із її зображенням планують розмістити поруч із меморіальною дошкою ще одному випускнику гімназії Романом Крутьком.

Крістіна Зосімова народилась 16 листопада 1988 року, проживала у Чечелевому. У 2017 році за контрактом почала служити в десантно-штурмовій бригаді, у зв’язку. Там отримала посвідчення учасника бойових дій. Повернувшись додому не знайшла свого місця в цивільному житті. Знову пішла за контрактом до лав Збройних Сил України в механізовану бригаду. Там була другим помічником на ДШК. 18 липня у результаті ракетно-артилерійського наступу ворожих сил загинула. Померла від отриманих ран на полі бою в Донецькій області. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх