«Кремінь» покинули два футболісти

10.08.2022, 13:31 Переглядів: 2 472

 

Наприкінці серпня планують розпочати старт чемпіонату у Першій лізі

Футбольний клуб «Кремінь» покинули два футболісти: Анатолій Ульянов та Максим Навроцький. У Анатолія Ульянова закінчився контракт. Він перейшов у кременчуцьку команду на правах вільного агента у жовтні минулого року. За цей час Анатолій зіграв 6 офіційних матчів (508 хвилин на полі). 

Центральний нападник Максим Навроцький перейшов до хорватського клубу NK Zagreb. Футболіст перейшов у «Кремінь» в липні минулого року з «Минаю». Він провів 19 офіційних матчів (381 хвилина на полі), забив один гол. З 8 квітня до 30 червня Максим перебував в оренді у хорватському клубі NK Maksimir, а в серпні перейшов до іншого хорватського клубу. За даними клубу трансфер Максима став першим міжнародним. 

Підготовка кременчуцької команди триватиме до 18 серпня. Команда запланувала три контрольних матчі: Інгулець U-19, Олександрія U-19 та Ворскла U-19.

Нагадаємо, що наприкінці серпня планують розпочати старт чемпіонату у Першій лізі. ТелеграфЪ звертався до Полтавської обласної військової адміністрації за коментарем, щоб дізнатися чи допустили до чемпіонату стадіони у Кременчуці, Полтаві та Горішніх Плавнях. Проте голова Дмитро Лунін зауважив, що це не у їх компетенції. До старту залишається близько двох тижнів, а доля з проведенням матчів у Полтавській області залишається невизначеною. 
 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх