«Чечен» із Полтави з батьком і братом воюють у 68 єгерській бригаді

9.08.2022, 11:29 Переглядів: 2 382

 Сини пішли на війну, а батько за ними, бо «батькові без синів не можна»

Брати з позивними «В’юн» та «Чечен» після початку повномасштабної війни пішли воювати за Україну. Їхній батько дізнався про це й вирішив долучитися, бо «батькові без синів не можна». Про це розповіли у пресслужбі 68 окремої єгерської бригади.

«В’юн» народився у Хмельницькій області, але переїхав до Сєвєродонецька. Тим часом його брат «Чечен»  жив у Полтаві. У 15 років полтавець дізнався, що має зведеного брата, а познайомились вони чотири роки тому у фейсбуці. Тоді «В’юн» служив за контрактом в АТО на Донбасі, а в січні 2022 приїхав до бра та у Полтаву.  

Виявилося, що долі у братів схожі. Вони продовжили справу батька,  займалися зварювальними роботами, обидва одружені та мають по двоє дітей. Після 24 лютого «В’юн» вивіз родину з Сєвєродонецька й пішов до центру комплектування (військкомат).

«Чечен» займався евакуацією сімей військовослужбовців із Запоріжжя та Харкова у складі добробату «Доброволець». Там же пройшов курси первинної медичної допомоги.

- Коли роботи стало менше, подзвонив брату, кажу: "Я в резерві, давай краще до тебе поїду". Брат оформив на мене офіційний запит, і ось я тут, –  розповів полтавець.

Коли їхній батько дізнався, що обоє синів разом захищають країну, вирішив, що також має йти на війну:

- Сини воюють, а я що, буду вдома відлежуватися? Батькові без синів не можна. Україна - моя Батьківщина. Жодній "мавпі" не дозволено сюди заходити.

Після перемоги «В’юн» планує продовжувати служити, більше час проводити з дітьми. «Чечен» планує повернутися до ковальства.  

Теги: війна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх