Ferrexpo придбала автомобіль для медиків Макарова

26.07.2022, 14:33 Переглядів: 2 782

 

Макарів зруйновано на 40%

Селище міського типу Макарів Бучанського району Київської області понад місяць було заблоковано російськими військами. Внаслідок ворожих обстрілів, ракетних та авіаударів населений пункт зазнав значних руйнувань - майже всі об’єкти інфраструктури та установи було знищено.

За оцінками влади Макарів зруйновано на 40%: більшість житлових будинків та магазинів повністю знищено, значних пошкоджень зазнали адміністративні будівлі та інші об'єкти цивільної інфраструктури. Крім того, значних пошкоджень зазнав і комунальний транспорт селища, зокрема автівки медичного призначення.

За дорученням основного акціонера компанії Феррекспо Костянтина Жеваго було оперативно придбано сучасний автомобіль для комунального некомерційного підприємства «Макарівський центр первинної медико-санітарної допомоги», який буде використовуватися для потреб жителів, що обслуговуються в Плахтянській амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

- Для держави, яка знаходиться у стані війни - надійна робота лікарень, а також амбулаторій сімейної медицини, є критичним питанням для вирішення владою на місцях. Міські органи влади працюють в умовах недостатнього фінансування, руйнування логістичної інфраструктури, тому вкрай важливо надавати допомогу для регіонів, постраждалих від агресії, та робити можливою діяльність об’єктів критичної та соціальної  інфраструктури, - зазначили в Компанії Ferrexpo.

Менеджмент Ferrexpo й особисто Костянтин Жеваго продовжують слідкувати за ситуацією в Україні та оперативно надавати допомогу туди, де її найбільше потребують. Компанія об'єднала зусилля своїх керівників та працівників і впевнена, що така підтримка допоможе якнайшвидше впоратися з наслідками ворожої агресії.

Автор: на правах реклами
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх