Прокинулася вже у реанімації: у 22-річної Юлії 27 червня був перший робочий день в «Амсторі»

4.07.2022, 10:33 Переглядів: 49 960

 

Є поранені з розтрощеними кістками

У перші години після того, як в «Амстор» влучила рашистська ракета, вдалось врятувати близько пів сотні людей. На другий день рятувальної операції стало зрозуміло — з-під завалів більше не витягнуть нікого живим. «Суспільне» опублікувало відео про те, як лікують поранених після обстрілу ТЦ і як родичі прощаються із загиблими та чекають на повернення тих, хто зник безвісти.

Директорка лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька», куди везли поранених після вибуху і пожежі, Оксана Корлякова розповідає: родичі, знаючи, що їхні близькі були в «Амсторі» та не виходять на зв'язок, приїжджали у лікарню з надією їх там знайти. Травми у постражданих різні, тож комуть треба знаходитися у медзакладі 10 днів, комусь – більше місяця, бо є пацієнти з розтрощеними кістками.

Юлія до поранень
Юлія до поранень

27 червня у 22-річної Юлії (на фото вище) був перший робочий день у магазині косметики в «Амсторі», вона мала працювати до 18.00. Після ракетного удару дівчина прокинулася вже у реанімації, не пам'ятаючи нічого про вибух. У неї травмована щелепа, голова, руки та тулуб.

Продавця електротехніки, який отримав травми, не сумісні з життям, поховали першим. А мама його колеги Оксана Грицай все ще сподівається на диво та чекає повернення сина...

Автор: Катерина Турубара Джерело відео: Суспільне
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх