Земля Полтавщини прийняла в свої обійми 10 українських воїнів

21.06.2022, 19:01 Переглядів: 5 111

 

Вічна пам'ять Героям!

Сьогодні, 21 червня, біля Свято-Успенського собору у Полтаві провели панахиду за українськими захисниками, які загинули від рук російських окупантів.

Біля собору прощалися з 7 воїнами, ще з трьома - у Лубенській громаді.

Штаб-сержант Панченко Вячеслав Миколайович проживав у селі Губське Лубенського району. Він народився 21 лютого 1980 року. Загинув 17 червня на Харківщині, внаслідок артилерійського обстрілу.

Головний сержант Улянко Сергій Васильович проживав у селі Хвощівка Хорольської ОТГ. Він народився 30 жовтня 1978 року. Загинув 17 червня на Харківщині, внаслідок артилерійського обстрілу.

Старший сержант Арсененко Володимир Андрійович проживав у Лубнах. Він народився 26 серпня 1983 року. Загинув 17 червня на Харківщині, внаслідок артилерійського обстрілу.

Солдат Тимошенко Юрій Григорович проживав у селі Колосівка Великобагачанської ОТГ. Він народився 14 серпня 1979 року. Загинув 30 травня поблизу населеного пункту Новолуганське Донецької області.

Старший сержант Мороз Руслан Ілліч проживав у селі Слободо-Петрівка Гребінківської ОТГ. Він народився 16 липня 1981 року. Загинув 17 червня на Харківщині, внаслідок артилерійського обстрілу.

Старший солдат Клименко Андрій Вікторович проживав у Полтаві. Він народився 29 червня 1970 року. Загинув 17 червня на Харківщині, внаслідок артилерійського обстрілу.

Старший солдат Пономаренко Роман Юрійович проживав у Хоролі. Він народився 27 листопада 1994 року. Загинув 17 червня на Харківщині, внаслідок артилерійського обстрілу.

Старший солдат Тихоненко Андрій Валерійович проживав у Хоролі. Він народився 22 березня 1996 року. Загинув 17 червня на Харківщині, внаслідок артилерійського обстрілу.

Солдат Васильченко Костянтин Миколайович проживав у Гадячі. Він народився 07 вересня 1986 року. Загинув 17 червня на Харківщині, внаслідок артилерійського обстрілу.

Солдат Пантелей Олексій Миколайович проживав у Лубнах. Він народився 29 березня 1985 року. Загинув 17 червня на Харківщині, внаслідок артилерійського обстрілу.

Панахиду провів архієпископ Полтавський і Кременчуцький Владика Федір.

Поховали полеглих військовослужбовців з усіма військовими почестями в громадах за місцями проживання.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Полтавський обласний ТЦК та СП
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх