Автогол та вилучення: «Кремінь» знову поступився СК «Полтава» на виїзді

17.06.2022, 21:23 Переглядів: 3 627

 

Команди провели товариський матч

Сьогодні, 17 червня, у Полтаві футбольний клуб «Кремінь» зіграв з СК «Полтавою». Як і в попередні рази, господарі святкували перемогу, щоправда, цього разу з менш переконливим рахунком. Про це повідомляє пресслужба полтавського клубу.

За «Кремінь» зіграли футболісти, які перебувають на контракті (Азізов, Ульянов, Пилипенко, Сидоренко, Жданович, Лісняк, Ульянко, Пятибрат, Куць) та футболісти, які знаходяться на перегляді.

«Полтава» - «Кремінь» - 4:2
17.06.2022. 13:00. Полтава. Стадіон «Юність»
Голи: Копитов 12, Щербак 15, Щербак 22 - ГНП 32, ГНП 48, автогол, Куць 49

Стартові хвилини гри були знову максимально динамічними. За 10 хвилин гри полтавці створили щонайменше 4 нагоди забивати, але підводила влучність. Та все ж на 13 хв Ян Костенко скинув під удар Дмитрові Копитову, а  той ударом майже з лінії штрафного майданчика доправив м'яч до цілі. Не минуло й 2 хвилин, як рахунок подвоївся: гарматним ударом прошив сітку воріт Дмитро Щербак.

Ще за десять хвилин Дмитро оформив дубль, завершивши стрімку атаку «малиново-золотих» - 3:0. Більш ніж переконлива перевага призвела до певного розслаблення, помилок у діях, зокрема захисників. Це й вилилося у пропущений гол наприкінці першого тайму. Тому на перерву команди пішли за рахунку 3:1.

На старті другого тайму команди відразу примудрилися обмінятися забитими голами (за участі гравців «Кременя»). Спершу захисник кременчужан під пресингом полтавців невдало відпасував на воротаря і м'яч, підстрибнувши над ногою кіпера, залетів у власні ворота. У відповідь «Кремінь» пішов у контратаку, яку знову через похибку захисників суперник зумів монетизувати в забитий м'яч - 4:2.

Полтавці володіли й надалі ініціативою, проте залишилися у меншості: Ян Костенко грубо зіграв проти свого опонента і побачив перед собою червоне світло. Граючи вдесятьох, «містяни» продовжили демонструвати територіальну перевагу, але кількість моментів значно зменшилася. Догравали ж команди в рівних складах, проте це вже ніяк не вплинуло на фінальний результат.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх