Ніч у регіонах: найбільші атаки - по сходу України, знов обстріляли Криворізький район

26.05.2022, 09:52 Переглядів: 1 428

 рашисти  продовжують руйнувати Луганську й Донецьку області, також зазнають обстрілів Харківська, Миколаївська та Дніпропетровська області

Окупанти продовжують обстрілювати східні та південні регіони та Дніпропетровщину.  Відносно спокійно ніч минула на заході та у центрі країни.  Таку інформацію оприлюднили голови ОВА станом на 8 ранку.

Харківщина: ніч із тривогами та поодинокими обстрілами, постраждалих немає. 

Протягом доби по області зазнала обстрілів окупантів Балаклія (Ізюмський район) – 8 людей поранено, серед них одна дитина, 2 людини загинули.  Також обстріляли Циркуни та  Слобожанське Чугуївського району – 2 людей поранені.

Луганщина: спроби штурму Сєвєродонецька та Лисичанська. Серед руйнувань – науково-виробниче об'єднання "Імпульс", 11 багатоповерхівок в Сєвєродонецьку, 8 багатоповерхівок та приватних будинків, будинок культури і ЦНАП у Лисичанську, чотири будинки в Привіллі, по два – в Новодружеську та Гірському.  У Лисичанську 3 загиблих.

Донеччина: обстріли по усій лінії фронту. За добу – 4 вбитих і 12 поранених цивільних.  У Мар'їнці окупанти використали запалювальні снаряди, масштаби пожеж уточнюються.  Продовжується евакуація населення із прифронтової зони.

Миколаївщина: 25 травня обстрілу зазнав Миколаївський район. Зокрема, внаслідок обстрілів с. Солончаки Куцурубської громади пошкоджено 4 об'єкти соціальної та адміністративної  інфраструктури. Поранена одна людина.  Внаслідок обстрілів смт Первомайське у другій половині дня є загибла людина. Внаслідок обстрілу с. Котляреве Шевченківської громади пошкоджено  магазин та житловий будинок з господарчими будівлями. У Баштанському районі знов тривали обстріли території Широківської громади. Є пошкоджені і зруйновані житлові будинки. Потерпілих немає. Вдень і вночі були обстріли у Березнегуватській громаді. Один загиблий та один поранений. Щодо руйнувань інформація уточнюється.

Херсонщина: стабільно напружена ситуація, окупанти обстрілюють не лише позиції ЗСУ та сусідні регіони, а й самі окуповані території. Критична ситуація у громадах, розташованих біля Снігурівки, Миколаєва та Дніпропетровської областей.

На Дніпропетровщині ніч минула з тривогами. Опівночі ворог обстріляв з артилерії Апостолівську громаду. Людей не зачепило. Зранку в області знову тривога. 

Хмельницька область: ввечері, під час повітряної тривоги, сили ППО збили ворожу ракету. Жертв та руйнувань немає. 

Відносно спокійно ніч минула на Волині й Закарпатті, у Рівненській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Одеській, Вінницькій, Запорізькій, Тернопільській, Львівській, Хмельницькій, Кіровоградській, Черкаській, Київській, Чернігівській, Сумській та Полтавській областях. 

До окупованого Мелітополя прибув ешелон застарілих танків - готуються до наступу

Автор: Олеся Данилова
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх