Сорос: Україна, безумовно, має шанси на перемогу

25.05.2022, 07:29 Переглядів: 1 489

 У той же час американський мільярдер вважає, що вторгнення в наше країну могло стати початком Третьої світової війни, яка здатна вбити цивілізацію

 

Мільярдер, фінансист та філантроп Джордж Сорос заявив, що вторгнення росії в Україну, можливо, стало початком Третьої світової війни, тому найкращий спосіб для Заходу зберегти вільну цивілізацію – перемогти сили путіна, повідомляє агентство Reuters із посиланням на текст виступу  Сороса 24 травня 2022 року у Давосі, пише Liga.

«Вторгнення могло стати початком Третьої світової війни, і наша цивілізація може не пережити її. Найкращий і, мабуть, єдиний спосіб зберегти нашу цивілізацію – якнайшвидше перемогти путіна. У цьому суть», – цитує агентство Сороса.

Сорос упевнений, що путін, який казав, що «спецоперація»  в Україні досягне всіх цілей Кремля, тепер вважає, що вторгнення було помилкою, і готується до переговорів про припинення вогню.

«Але перемир'я неможливе, тому що йому не можна довіряти. Чим слабший путін, тим більш непередбачуваним він стає», – сказав він.

На думку Сороса, Євросоюз має зрозуміти, що путін може припинити постачання газу, на який нині припадає близько 40% потреб Європи, «поки це справді боляче».

«Я не можу передбачити результат, але Україна безумовно має шанси на перемогу», – підсумував Сорос.

 

Автор: Олеся Данилова Джерело фото: Ліга
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх