У Кременчуцькому районі відкриваються дитсадки: ситуація в цілому спокійна та контрольована

24.05.2022, 10:47 Переглядів: 2 848

 

Дитячі садки відкрили вже у чотирьох громадах району

Ситуація на кордонах Полтавської області залишається спокійною, диверсійно-розвідувальних груп не виявлено, випадків мародерства, пожеж, підпалів та резонансних злочинів у Кременчуцькому районі за минулий день не зафіксовано. Про це на ранковому брифінгу повідомив начальник районної військової адміністрації Олег Лєднік.

Вчора патрульна поліція 9 разів виїжджала на дзвінки громадян, які викликали правоохоронців через протиправну поведінку осіб у нетверезому стані. Відносно 4 осіб поліцейські склали адмінпротоколи за домашнє насильство.

Також було затримано чоловіка за підозрою у зберіганні наркотичних речовин. Наразі по даному випадку проводяться слідчі дії.

Поступово у територіальних громадах Кременчуцького району поновлюють роботу дитячих садків. Їх відкрили вже у 4 ОТГ: 3 – у Горішньоплавнівській, 2 – в Омельницькій та по одному в Пришибській і Градизькій територіальних громадах.

- Сподіваюсь, що поступово дитсадки будуть відкриватись і в інших громадах району. Проте, головною умовою поновлення їх роботи залишається забезпечення безпеки дітей з урахуванням воєнного стану, тобто можливість їх евакуації до укриттів під час повітряної тривоги, - наголосив Олег Лєднік.
Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх