Підозрюваного у хабарництві начальника Миргородської РВА взяли під варту

23.05.2022, 16:41 Переглядів: 1 206

 

Йому повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, у великому розмірі, поєднане з вимаганням

21 травня Октябрський райсуд Полтави обрав запобіжний захід у вигляді тривання під вартою начальнику Миргородської районної військової адміністрації.

Про це сьогодні повідомила пресслужба суду.

Слідчий суддя ухвалив рішення взяти підозрюваного під варту на строк 60 діб з визначенням застави у розмірі 567 500 грн.

За даними слідства, начальник РВА вимагав 500 тисяч грн у підприємця за не перешкоджання у здійсненні підприємницької діяльності. Начальника РВА затримали після перерахування частини коштів на вказаний ним рахунок. Наразі йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 ККУ (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, у великому розмірі, поєднане з вимаганням). Також наразі триває досудове слідство у кримінальному проваджені.

Нагадаємо, 21 травня співробітники Слідчого управління поліції Полтавської області спільно з регіональним управлінням СБУ затримали керівника Миргородської військової районної адміністрації за підозрою в отриманні хабаря від підприємця.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх