Студенти Кременчука можуть отримати два дипломи – український та польський

20.05.2022, 13:31 Переглядів: 3 066

 

Студенти Кременчуцького національного університету після завершення навчання зможуть отримати одразу два дипломи – український та польський. Проект базується на співпраці двох ЗВО – Кременчуцького національного університету ім. М. Остроградського та Бигдощського університету економіки (Польща). Як повідомляє пресслужба університету, відповідний проєкт представила директор Центру підвищення кваліфікації та професійної адаптації (ЦПКПА) доцент Світлана Сошенко. 

Ідея полягає в тому, що вступивши до КрНУ, абітурієнт зможе паралельно навчатися і у Бигдощському університеті економіки, або як його ще називають, Вищій школі господарки (WSG). Навчання у КрНУ триватиме в очному форматі, а у WSG – у дистанційному. Після закінчення семестру студенти виїжджатимуть до Польщі для проходження практики та вивчення окремих дисциплін. Практику вони проходитимуть на польських підприємствах і матимуть за це зарплату. Після завершення навчання випускники отримають два дипломи – український диплом бакалавра та польський диплом інженера.

Так у суботу 21 травня Університет Економіки (Wy?sza Szko?a Gospodarki w Bydgoszczy) проведе День відкритих дверей онлайн. Захід почнеться об 11.00. Посилання на подію за посиланням, у Facebook.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх