Кременчуцька РВА оприлюднила тарифи по зупинкам до Горішніх Плавнів та номер «гарячої лінії»

20.05.2022, 12:05 Переглядів: 2 611

 

На «гарячу лінію» можна скаржитись щодо порушень на приміських маршрутах

Вчора у Кременчуцькій районній військовій адміністрації пообіцяли вивчити правильність встановлення та оприлюднити нові тарифи на перевезення пасажирів по кожній зупинці на приміських маршрутах.

Про це на брифінгу заявила начальник відділу інфраструктури та ЖКГ РВА Вікторія Шляхова, реагуючи на скаргу жінки щодо вартості проїзду з Кременчука до зупинки «Дніпровський залив» на маршруті до Горішніх Плавнів. Вона пообіцяла розібратися у цьому питанні: взяти у перевізників інформацію по новим тарифам на приміських маршрутах, перевірити правильність їх встановлення та оприлюднити інформацію по тарифам по кожній зупинці.

Сьогодні начальник Кременчуцької РВА проінформував журналістів, що скаргу перевірили, водій дійсно завищив тариф – замість 17 грн взяв з жінки 20 грн. Цей конфлікт уладнали і все привели у відповідність до вимог чинного законодавства.

- Я обіцяв розібратися і оприлюднимо тарифи по кожній зупинці – все уладнали, розцінки по усім зупинкам маршруту є, тому прошу їх оприлюднити. Крім того, ми відкриваємо «гарячу лінію» по якій можна поскаржитись щодо порушень на приміських маршрутах, - пояснив Олег Лєднік.

Номер «гарячої лінії» Кременчуцької районної військової адміністрації, по якому можна поскаржитись щодо порушень на приміських маршрутах – 063-934-5730

Нагадаємо, з 16 травня у Кременчуцькому районі приблизно на 30% подорожчали тарифи на приміські пасажирські перевезення. Скільки наразі коштує добратися до Горішніх Плавнів, Глибиного чи Піщаного можна подивитись ТУТ.

 

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх