Кондуктори кременчуцьких автобусів та тролейбусів скаржаться на затримку зарплати

20.05.2022, 15:35 Переглядів: 3 922

 У КТУ кажуть - гроші затримує Держказначейство

Кондуктори кременчуцьких автобусів та тролейбусів скаржаться на затримку заробітної плати. За словами однієї з кондукторок, востаннє аванс платили у квітні.

Ми звернулись за коментарем до директора КП «Кременчуцьке тролейбусне управління» Олександра Вертюха за коментарем. Він підтвердив, що аванс всі працівники КТУ дійсно отримали в квітні, проте великої затримки із виплати зарплати немає. Наразі всі розрахунки та нарахування виконані і КТУ, і містом -  чекають грошей від Державного казначейства. 

- У країні йде війна. Не така вже велика затримка, - каже Олександр Вертюх. - Є міста, де ситуація з виплатами набагато гірша. - Місто та тролейбусне управління зробило все, що потрібно - чекаємо грошей. Щойно Держказначейство надасть підтвердження, люди отримають зарплату.

Він також додав, що комунальний транспорт наразі працює майже в повному обсязі - іноді тролейбус може не виїхати через плановий техогляд. Працівників на підприємстві вистачає. За інформацією міського голови Віталія Малецького, 20 травня на маршрути виїхало 43 тролейбуси та  8 комунальних автобусів.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх