У жителя Кременчука поліція вилучила понад 4,5 кг канабісу – порушена кримінальна справа

19.05.2022, 18:12 Переглядів: 1 092

 

Кременчужанину загрожує до трьох років позбавлення волі

Наркотики виявили у 45-річного кременчужанина. Порушника кримінального законодавства викрили працівники управління боротьби з наркозлочинністю Полтавщини спільно зі слідчими Кременчуцького районного управління поліції під час реалізації оперативно-слідчих заходів.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавщини на офіційному сайті головного управління з посиланням на Управління боротьби з наркозлочинністю та Слідче управління поліції області.

- Під час санкціонованого обшуку слідчі вилучили пакети та паперові згортки з канабісом загальною вагою понад 4,5 кілограми. Речові докази спрямовані на судову експертизу. На даний час слідчі готують фігурантові повідомлення про підозру у незаконному зберіганні наркотичних засобів у великих розмірах та клопотання до суду щодо обрання йому запобіжного заходу, - повідомив заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Рекун

Слідчі Кременчуцького райуправління поліції, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, здійснюють розслідування кримінального провадження з попередньою кваліфікацією за ч.2 ст.309 Кримінального кодексу України.

- Санкція даної статті передбачає штраф від 34 до 85 тисяч грн, або позбавлення волі на строк до трьох років, - зазначають у повідомленні Відділу комунікації поліції Полтавщини.

 

Автор: Віктор Крук Джерело фото: відділ комунікації поліції Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх