Ferrexpo передала продукти для Новогалещинської та Козельщинської тергромад

3.05.2022, 16:40 Переглядів: 2 104

 

Продукти будуть направлені для створення продовольчого резерву


Компанія Ferrexpo безкоштовно передала партію м’ясної продукції (ковбасних виробів) для забезпечення потреб мешканців Новогалещинської та Козельщинської територіальних громад. Продукти будуть направлені для створення продовольчого резерву, що дозволяє комплексно та системно підійти до реалізації гуманітарної місії на території Полтавщини.

- Ініціативи, які входять до діяльності нашого Гуманітарного Фонду (Фонд), у тому числі включають роботу Компанії щодо координації постачання та розподілу продуктів для громадян, які знаходяться в зоні діяльності Ferrexpo та інших регіонах України. Зазначена вище продовольча партія направлена на резервне забезпечення харчуванням мешканців Новогалещинської та Козельщинської територіальних громад, а також вимушених тимчасово переміщених осіб, - зазначив керівник програм корпоративної соціальної відповідальності Ferrexpo в Україні Юрій Химич.

Нагадаємо, що з ініціативи Костянтина Жеваго Ferrexpo створила Гуманітарний фонд для підтримки громад, на території яких працюють підприємства групи, а також для допомоги Україні в цілому та спрямувала до нього $1,5 млн. Пізніше фінансування фонду збільшили до $7,5 млн, а потім - до $12,5 млн.

Одним з першочергових завдань, які вирішує Фонд, є придбання продуктів харчування для забезпечення гуманітарних потреб населення в місцях активних бойових дій та тимчасово переміщених осіб з постраждалих регіонів країни.

Автор: на правах реклами
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх