З 25 квітня весь Кременчук залишиться без гарячої води (доповнено)

22.04.2022, 16:29 Переглядів: 8 312

 

Готуйте тази та водонагрівачі

З понеділка, 25 квітня, весь Кременчук залишиться без гарячої води. Про це стало відомо Телеграфу з власних джерел. Як нам повідомили ремонтні роботи будуть довше звичного, адже техніка для ремонту задіяна для оборони. Чому відключають все місто від постачання гарячої води та коли завершаться ремонтні роботи - нам не повідомили. З однією з інформації ремонтні роботи триватимуть до початку опалювального сезону - до кінця вересня. 

Тож кременчужанам необхідно запастися тазами та водонагрівачами.

Нагадаємо, що напередодні виконавчий комітет Кременчуцької міської ради затвердив графіки відключення теплових мереж та гарячої води на період проведення регламентних робіт. З 26 квітня мешканці нагірної частини мали залишитися без гарячої води, проте до середини осені без гарячої води залишиться все місто. 

Доповнено
Заступник міського голови та керівник Департаменту ЖКГ Івн Москалик офіційно підтвердив інформацію про відключення гарячої води - з 26 квітня. 

На сьогодні значно виросли світові ціни на природний газ. У багатьох містах України вже немає гарячої води. Також сьогодні велика кількість комунальної техніки міста в умовах воєнного стану задіяна на роботах, пов’язаних з обороною Кременчука.

Місто буде готуватися до наступного опалювального сезону довше,  ніж зазвичай. Прийнято рішення відключити гаряче водопостачання усім споживачам і розпочати ремонтні роботи на мережах з 26 квітня

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх