У Кременчуці зменшили кількість мікроавтобусів на маршруті №3-А

24.01.2022, 07:20 Переглядів: 2 606 Коментарів: 2

 

На черзі – інші маршрути

Мерія погодилася зменшити кількість маршруток, що курсують під №3-А (вул. Велика набережна – В. Кохнівський хлібозавод). Якщо раніше на маршруті було передбачено 2 авто у звичайному режимі та 12 – у режимі маршрутного таксі (по вихідних 10), то тепер – один у звичайному режимі та 9 у режимі маршрутного таксі (по вихідних – 7).

Мерія оголошує новий конкурс на право перевезення пасажирів на маршруті №3-А, бо дія попереднього договору закінчилася. І на цей конкурс уже висуває вимоги про меншу кількість транспорту, ніж раніше. Відповідне рішення ухвалив виконком 21 січня.

У відділі транспорту виконкому зазначають, що у мікрорайоні курсують тролейбуси 5-А+ та 7.

- Поява двох акумуляторних тролейбусів зменшила навантаження на маршрутки, тому кількість маршруток зменшується, - прокоментував міський голова Віталій Малецький.

Він також заявив, що моніторинг проводиться і на інших маршрутах – тож, можливо, перевізникам офіційно дозволять зменшити кількість транспорту. Зараз вони це роблять на власний розсуд, порушуючи договори з виконкомом.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

735
24 січня 2022 10:24

Останні кілька років їздив 1 великий автобус у звичайному режимі, і декілька маршруток у звичайно режимі з інтервалом (не в години пік) близько 30-40 хвилин, а то і більше. "Виїзжали" за рахунок районного маршруту 208, котрий дублює маршрут 3-А по місту. Таким чином маршруток було набагато більше.


4 0
680
24 січня 2022 12:53

Поява двох акумуляторних тролейбусів зменшила навантаження на маршрутки, тому кількість тролейбусів зменшується, - прокоментував міський голова Віталій Малецький.

??? WAT ???

 

 


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх