Базу з двома футбольними полями планують побудувати у Кременчуці

4.01.2022, 15:22 Переглядів: 5 242 Коментарів: 4

 

У перспективі базу хочуть побудувати за два-три роки

У Кременчуці планують побудувати базу з двома футбольними полями. Про це «Телеграфу» повідомив президент ФК «Кремінь» Сергій Ковнір. У перспективі планують побудувати два повнорозмірних футбольних поля: зі штучним та натуральним покриттям. 

За інформацією «Телеграфа», землю планували виділити в районі Першого Занасипу, цю ж інформацію підтвердив Сергій Ковнір. 

- За зразок брали проєкт бази «Вереса». Внесли деякі зміни - розширили адміністративну будівлю й збільшили кількість місць на одну сторону, для отримання атестації, - зауважив Сергій Ковнір. - Поле плануємо побудувати за пів року, інше будівництво не менше 2-3 років.

Щодо вартості будівництва президент ФК «Кремінь» не уточнив. 

За його словами, наприкінці січня на розгляд мерії мають подати ескізний проєкт будівництва бази. Далі для виділення земельної ділянки - необхідно, щоб депутати підтримали рішення про виділення земельної ділянки.

Для порівняння футбольна база «Вереса» матиме три футбольні поля, трибуну на 1500 місць та адміністративну будівлю, паркінг, житло, харчоблок та медичний блок. На базі тренуватиметься основна, молодіжна та жіноча команда «Верес». Територія забудови - 8 га. На сьогодні відбувся тендер та проведена підготовка землі під будівництво.

До осені планували побудувати два поля, проте до зими встигли лише підготувати землю. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

592
4 січня 2022 16:23

Это будет до нового стадиона или после ?


7 1
163
4 січня 2022 17:02

а деньги кто на это будет давать?

если из бюджета - то на.. зачем оно надо, если это будет в пользовании только ФК, а другим всем только за деньги?


7 2
0
4 січня 2022 19:11

ФК"Лукасу"тоже выделили землю,правда в лучшем месте,чем это.Но после того как выделили землю и он ее приватизировал,то ФК"Лукас"перестал существовать,а земля ,бывшему хозяину ФК"Лукас" осталась.


7 0
47
5 січня 2022 02:03

Цікаво, скільки знадобиться часу пану Ковніру, щоб зрозуміти, що професійний ногом'яч приречений на забуття, бо він давно вже глядачам не цікавий. Нехай буде база для шкільнят, які будуть там займатись для власного здоров'я, але лише після уроків, а не замість них, як давно було  заведено у нині професійних малограмотних ногом'ячистів, які у 30 років стають алкашами, бо грою великих грошей не заробили, здоров'я втратили і нічого більше не вміють


0 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх