Любовний трикутник, історія Русі та багатство: що новенького почитати кременчужанам

25.12.2021, 16:03 Переглядів: 2 399

 

Спеціально для читачів «Телеграфа» бібліотекар відділу абонемента філії №2 Кременчуцької міської публічної бібліотеки Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку бібліотечних книжкових новинок

 

Ніна Фіалко «Ріка життя»

У цьому романі письменниця розповідає про життя двох подруг, долі котрих сплелись у любовному трикутнику. Маючи різні характери, виховуючись у різних сім’ях, до свого щастя ці жінки йшли різними шляхами. Одна з них для досягнення своєї мети знехтувала дружбою. За що і була жорстоко покарана. Інша – вірила, що кожна людина має свою долю, яка неодмінно її знайде. Як складуться їхні долі, ви дізнаєтесь, прочитавши книгу.


Микола Хомич «Територія брехні»

Цей історичний детектив, написаний у кращих традиціях цього жанру, розкриває маловідомі сторінки давньої української історії. Київська Русь ХІ століття. Князь Володимир і Рогнеда, Ярослав Мудрий і його наречена Інгігерда. Наскільки правдиво відображені події у минулого в літописах і скандинавських сагах?

Герої роману – наші сучасники. Випадкова зустріч змушує їх зануритися в тисячолітню таємницю. Бажання докопатися до правди минулого несподівано розкриває загадки їхнього особистого життя. Минуле нікуди не зникло.

 
 

Роберт Кіосакі «Багатий тато, бідний тато»

Ця книга є бестселером в багатьох країнах світу уже не перший рік. Це книга про відповідальність, яку ви несете за свої фінансові справи, і про те, як збільшувати своє багатство за рахунок керування грішми. Вона допоможе дізнатися про те, як потрібно навчати дітей розпоряджатися грошима, щоб у майбутньому вони мали фінансовий успіх.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх