Музею АТО/ООС у Кременчуці надали статус музею при закладі освіти

18.12.2021, 13:03 Переглядів: 2 359

 При ВПУ №7 вже три роки працює музей в якому провели понад 200 екскурсій

На базі ВПУ №7 у Кременчуці три роки працює музею АТО/ООС. За три роки провели 208 екскурсій для кременчужан та гостей міста з усієї України. Понад 3000 відвідувачів - від учнів до замміністрів, віком від 9 до 80 років. Керівник музею Володимир Поляков повідомив, що у цьому музеї знаходиться більше 1000 експонатів основного фонду – фронтові прапори, макети зброї, амуніція, уламки снарядів, світлини та особисті речі захисників.

- Сьогодні музей – вагома складова системи військово-патріотичного виховання не тільки училища, а й всього Кременчуцького регіону. Осередок мистецьких та меморіальних заходів патріотичного спрямування, майданчик для зустрічей ветеранів і волонтерів, громадських об’єднань тощо. Місце, де зберігається пам’ять – про тих, хто пройшов дорогами війни, тримаючи над нами небо, тих, хто так і не зміг повернутися додому, тих, хто присвятив життя волонтерству, - повідомив Володимир Поляков.

Згідно з наказом Департаменту освіти Полтавської державної обласної адміністрації від 18.11.2021 №406 «Про впорядкування мережі музеїв при закладах освіти» музей офіційно взяли на облік. Також присвоїли реєстраційний номер та надано статус музею при закладі освіти.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ВПУ №7
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх