Зварювальники Ferrexpo стали бронзовими призерами кубку Бенардосу

1.12.2021, 08:28 Переглядів: 1 941

 

Їх роботи увійшли до ТОП-5 найкращих робіт конкурсу

Команда зварювальників Полтавського та Єристівського ГЗК, що входять до групи Ferrexpo, гідно представила компанію на всеукраїнському рівні та показала справжню майстерність у дуговому зварюванні. Конкурс проходив у Києві серед 25 учасників із різних областей України

Традиційно під час конкурсу експертне журі перевіряє як теоретичні, так і практичні знання. Оцінка навичок фахівців проводилася за декількома параметрами, насамперед це техніка безпеки виконання робіт, час виконання та якість за результатами візуального та радіографічного контролю.

Команда Ferrexpo на чолі з тренером доклала чимало зусиль для підготовки до конкурсу, свою майстерність та вміння вони відпрацьовували в умовах чинної майстерні в Центрі технічної експертизи Полтавського ГЗК. Усі учасники - переможці конкурсу «Кращий за професією», який щорічно проходить на підприємствах групи Ferrexpo, отримали змогу позмагатися з представниками інших підприємств.

У номінації ручне дугове зварювання покритим електродом (метод 111) 3-тє місце посів Анатолій Алексенко, майстер з виробничого навчання Центру технічної експертизи Полтавського ГЗК. Микола Котелевський, зварювальник ливарно-механічного цеху Полтавського ГЗК, також посів 3-е місце у номінації дугового зварювання металевим (плавким) електродом у активних газах (метод 135).

За результатами візуального контролю виконаних завдань роботи зварювальників компанії Ferrexpo увійшли до ТОП-5 найкращих робіт конкурсу зварювальників України. І це дуже добрий результат, враховуючи кількість учасників.

- Я відчував подвійну відповідальність як учасник і як тренер команди. Важливо відвідувати такі заходи, щоб показати свою майстерність та обмінятися досвідом з іншими підприємствами. Звичайно, ми хвилювалися, але я дуже вдячний своїй команді за високий професіоналізм та згуртованість, - розповів Анатолій Алексенко, тренер команди, майстер з виробничого навчання Центру технічної експертизи Полтавського ГЗК.
Автор: Аліса Котова
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх