ХК «Кременчук» дізнався ім'я нового суперника та новий календар УХЛ (доповнено)

29.11.2021, 18:33 Переглядів: 5 368

 

Найближчий матч відбудеться 2 грудня


Сьогодні, 29 листопада, в офісі Федерації хокею України відбулася нарада клубів-учасників Української хокейної ліги та Федерації хокею України. Участь у зборах взяли: президент ФХУ Георгій Зубко, виконавчий директор Олександра Слатвицька, генеральний менеджер УХЛ Дмитро Христич, представники клубів «Сокіл», «Кременчук», «Рулав Одд», «Дніпро» та команди Броварського спортивно-фахового коледжу (БСФК). За інформацією пресслужби ФХУ, клуб «Маріуполь» запрошення проігнорував.

Присутні затвердили формат і календар оновленого чемпіонату, після зняття клубів «Донбас» і «Краматорськ» з національного чемпіонату.

Більшістю голосів прийняли рішення, що без урахування анульованих за участю знятих команд матчів кожен учасник УХЛ проведе в регулярному чемпіонаті по 32 поєдинки. Як і планувалося, завершиться регулярний чемпіонат у середині березня, а серія плей-оф фінішує 11 квітня.  

- Можу запевнити вболівальників, що чемпіонат України продовжиться, - сказав за підсумками засідання Дмитро Христич. – Уже найближчого четверга, 2 грудня, відбудеться два поєдинки «регулярки» - «Сокіл» - «Кременчук» та «Рулав Одд» - «Дніпро». БСФК, враховуючи задіяність великої кількості гравців у навчально-тренувальних зборах юніорської збірної, котра готується до чемпіонату світу, до внутрішньої першості повернеться після завершення міжнародної паузи, тобто після 18 грудня.

Транслювати зустрічі буде новий медіа-партнер ФХУ, група телеканалів «Спорт». При цьому вперше ліга не зациклюватиметься на єдиному каналі, а дасть змогу показувати матчі своїх команд регіональним трансляторам. Також трансляції поєдинків будуть доступними на Youtube-платформі ФХУ.

Після проведення перевірки фінансової документації ТОВ «УХЛ» оновлять пул спонсорів ліги. Важливою зміною буде надання більших рекламних можливостей для клубів.

«Білий Барс» переїжджає в Бровари і змінює назву

Білоцерківський «Білий Барс» переїжджає в Бровари і виступатиме під назвою Броварського спортивно-фахового коледжу.

У команди БСФК буде новий спонсор. Тренером команди залишиться Олександр Бобкін, переїжджає в Бровари й більшість хокеїстів колишнього «Білого Барса».

Цікаво, що на офіційній сторінці «Білого Барса» повідомляється, що ХК «Білий Барс» продовжить грати у Білій Церкві у Суперлізі.

- У відповідь на заяву ФХУ, хокейний клуб «Білий Барс» повідомляє, що клуб не переїжджає до Броварів і тим більше не братиме участі у чемпіонаті під егідою Федерації, - йдеться у повідомленні. 

Схоже клуб розколовся й буде брати участь у двох чемпіонатах УХЛ та Суперлізі. 

«Кременчук» готується до виїзду та домашньої гри

ФХУ на своїй сторінці повідомив про формулювання нового календаря чемпіонату, проте повністю він ще не опублікований. Згідно з інформацією, яку вдалося зібрати Телеграфу, то до кінця тижня ХК «Кременчук» очікує дві гри. 

2 грудня «Кременчук» у Києві зіграє зі столичним «Соколем». 

4 грудня о 13.00 «Кременчук» на льодовій арені «Айсберг» прийме харківський «Рулав Одд».

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх