$600 за чашку, медоводка та голови котів: «Крафтові мандри» на Полтавщині

26.11.2021, 09:03 Переглядів: 13 508

  Євген Синельников завітав і до фонтану «Єдність», який більш відомий як «Фонтан за мільйон», адже його реставрація коштувала 1 мільйон доларів

Шоу «Крафтові мандри» завітало до Полтавської області й дізнавлося про локальних виробників меду, молочної продукції, посуду, ножів, декору та органічного зерна. Мандрівник Євген Синельников у своєму травел-шоу розповідає про українських виробників крафтової продукції. 

Він завітав до пасічниці Марії Мосейчук, яка вже кілька років займається виробництвом меду. Також до гончара Павла, який у глухому хуторі виробляє посуд нестандартної й дивної форми. Цікаво, що його посуд замовляють з усього світу, а найдорожча чашка, яку той продав, коштувала - $600. 

Коваль Владислав Вишневецький виготовляє ножі та холодну зброю, які відомі в усьому світі. 

А ось художниця Нато Мікеладзе разом з Юліаною Безсмертною роблять настінний керамічний декор у вигляді тваринок. Голови фазанів, хамелеонів, котів та коней дуже популярні в Америці.

Цього року Тетяна Дядечко відкрила крафтову крамницю сиру та хліба, де можна придбати кисломолочну продукцію без зайвих домішок, термін зберігання якої становить 10 днів. 

Завітав Євген й до Олександра Тонких, який вирощує органічні крупи. Земля на якій ростуть культури - 40 років не оброблялася неорганічними добривами, а корови, від яких беруть органічне добриво, їдять корми з тієї ж землі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх