Для очищення пляжів Кременчука закуплять техніку - проєкт виграв у конкурсі

24.11.2021, 12:31 Переглядів: 2 217

 

Серед інших претендентів комісія розглядала проєкт відновлення вежі Вітовта та екологічний проєкт «Приберись за своїм улюбленцем!»

Проєкт «?Чисті пляжі Кременчука» став одним з переможців обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад. Проєкт передбачає придбання відповідної техніки та обладнання для механізованої очистки пляжів громади. Техніку закуплять у розмірі 1 225 000 грн на умовах співфінансування: з обласного бюджету 565 000 грн. 

Як повідомила пресслужба Полтавської обласнї ради, 23 листопада відбулося засідання ради обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області. У межах І категорії розглянули 36 проєктів, розроблених сільськими, селищними та міськими радами (обсяг фінансування з обласного бюджету – до 600 тис. грн) та 1 проект II категорії – міжмуніципального співробітництва – (обсяг фінансування з обласного бюджету – до 800 тис грн). Більшість проєктів стосується організації надання послуг населенню. Також представлені проєкти з поліпшення екологічної інфраструктури, розвитку туристичної та спортивної інфраструктур.

За результатами обговорення та голосування, рада конкурсу визначила переможцями 36 проєктів, які будуть реалізовані у наступному році на умовах співфінансування з обласного та місцевих бюджетів.

- Цьогорічний конкурс був перехідним, що пов’язано з черговим етапом децентралізації. У подальшому ми внесемо зміни до Положення про конкурс. Зокрема, передбачимо на платформі Smartregion можливість оцінки проєктів громадськістю. Експертна група та рада конкурсу будуть звертати увагу на ці результати. Окрім того, ми акредитуємо певні громадські організації за напрямками, які теж даватимуть фахову оцінку проєктів, – зазначив голова облради Олександр Біленький.
З проєктами-переможцями обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області 2021 року можна ознайомитися за посиланням.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх