Фільм про українську чемпіонку з боксу став переможцем фестивалю в Каннах

23.11.2021, 07:44 Переглядів: 2 322

 

П'ятихвилинне відео перемогло у категорії фільмів про спорт, здобувши пам'ятну нагороду фестивалю – срібного дельфіна

Cannes Corporate Media & TV Awards 2021 підбили підсумки минулого року та визначили переможців серед 900 корпоративних та документальних фільмів, поданих на фестиваль.

Одним із переможців став фільм «Анна», знятий режисером Максимом Чужею. Короткометражна картина розповідає про спортивний шлях багаторазової чемпіонки України, Європи та віце-чемпіонки чемпіонату світу з боксу 2018 Анни Охоти, яку підтримує Компанія Ferrexpo в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності в частині підтримки спорту та місцевих громад.

 

П'ятихвилинне відео перемогло у категорії фільмів про спорт, здобувши пам'ятну нагороду фестивалю – срібного дельфіна. Близько 50 фільмів із країн колишнього СРСР щороку претендують на цю нагороду, але за останні 12 років лише 4 фільми українського виробництва були відзначені на цьому фестивалі у Каннах. Примітно, що цього року журі не визначило однозначного переможця в цій категорії, не вручивши жодного золотого дельфіна. Перемогу розділили український фільм «Анна» та французький «Roland Garros – Building the legend».

Анна – спортсменка з Горішніх Плавнів, яка ділиться своєю історією перемог та невдач, секретами тренувань, режимом харчування, говорить про те, що вона відчуває в рингу та поза ним, а також про свою мрію. Це місто стало відоме своїми спортсменами після Олімпійських Ігор у Токіо 2020, коли всі дізналися ім'я Людмили Лузан, яка принесла срібну та бронзову медалі української збірної з веслування.

- Наше місто може похвалитися чемпіонами України, Європи, світу, а також олімпійськими чемпіонами завдяки підтримці компанії Ferrexpo, – зазначив тренер Анни Охоти Олександр Середницький.

За словами спортсменки, найсильніший її суперник – це вона сама.

- Перемігши себе, я зможу перемогти і всіх інших, - додала Анна.
- Підтримка розвитку спорту є важливою частиною програм корпоративної соціальної відповідальності компанії Ferrexpo. Ми фінансуємо сотні спортсменів у регіоні діяльності компанії, надаючи їм можливість тренуватись у найкращих умовах. І ми щасливі, коли завдяки нашій підтримці багато хто з них стає призерами та чемпіонами найпрестижніших українських, європейських та світових змагань, - зазначив Юрій Химич, керівник напрямку КСВ Компанії Ferrexpo.
Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх