Родина Срібних з Кременчука потребує допомоги у боротьбі з гепатитом та COVID-19

25.10.2021, 11:05 Переглядів: 3 479 Коментарів: 1

 

Родина кілька років бороться з онкологією; нещодавно хлопчику зробили пересадку

Кременчуцька родина Срібних потребує фінансової підтримки. Юлія Срібна – активна мама, яка виховує та ставить на ноги дітей, при цьому бере участь у благодійних акціях. Так, нещодавно жінка бігала в благодійному марафоні, щоб допомогти лікарні у Полтаві. 

Наразі допомоги потребують її рідні. Її мама з татом борються із коронавірусом. Як розповіла волонтерка Тетяна Ященко, мама Юлії під час блоку хіміотерапії у Полтаві заразилася ковідом. Про те, що жінка захворіла, дізналася вдома й у підсумку захворів тато. 

- Юля узнала об этом, когда находилась с Егором в Полтавском отделении онкогематологии, где был подтверждён предварительно поставленный в Кременчуге диагноз, гепатит Б. Юля только недавно осуществила свою мечту, приняла участие в нашем благотворительном полумарафоне, ей очень хотелось тоже внести свой вклад в помощь детям, но через два дня после забега снова пришлось оказаться в отделении онкогематологии в Полтаве. Егор прошёл трансплантацию костного мозга от сестрички и, слава богу, всё хорошо, пусть так и будет всегда! - написала Тетяна Ященко. 

Для лікування гепатиту в Єгора необхідні дороговартісні препарати, а також для лікування бабусі та дідуся від коронавірусу. 

- Они давно продали всё, что могли, чтобы вылечить бабушку от онкологии, и по максимуму не просить о помощи людей, но сейчас ситуация SOS! Любая сумма даст возможность семье продержаться до выздоровления самых родных и любимых людей, - додала волонтерка. 
Карта ПриватБанку: 4149 4991 2432 5448 (Срібна Юлія)
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

17
25 жовтня 2021 12:08

Я бажаю родині найшвидшого одужання! Це страшна трагедія ...

Але ж і показовий приклад. Пані Юлія, що така соціально активна, вакцинована?! А її батьки? Яка була позиція родини щодо вакцинації? Місцеві "лідери думок"...

Ситуація жахлива і людям я щоро співчуваю, але які гроші на ковід, якщо вони самі про себе і свої рідних не подбали?! 


5 6

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх