Запуск опалення у Кременчуці: йде п’ята доба, частина центру все ще без тепла. А у вас тепло?

23.10.2021, 11:04 Переглядів: 3 559

 

Причина – ремонтні роботи КремТЕЦ та два великі пориви мереж

Станом на 10 ранку 23 жовтня із теплом 85% будинків з централізованим опаленням (937 будинків із 1098), ще решта досі мерзне.

Запуск опалення у цифрах виглядає так:

  • «Житлорембудсервіс» - 540 (93%) із 582
  • «Будсервіс» (попередня назва «Місто для людей») - 258 (89%) із 289
  • «Перспектива» - 11 (69%) із 16
  • ОСББ - 126 (61%) із 205
  • Відомчі буд. - 2 із 6.

Оголосивши про початок опалювального сезону 19 жовтня, міський голова Віталій Малецький обіцяв, що на запуск опалення піде три дні. Зараз йде п’ята доба – 15% житлових будинків все ще у холоді. Про причини цього ми запитали у віцемера з комунальних питань Івана Москалика. За його інформацією, проблеми із запуском опалення – у центрі, де стан мереж найгірший. Без тепла близько 50 будинків, більша частина – в зоні відповідальності компанії «Будсервіс».

- Питання в тому, що Кременчуцька ТЕЦ ще не завершила роботи на перехресті вулиць Шевченка та Троїцької. Вони планують завершити роботи сьогодні. У КремТЕЦ на сьогодні ще порив на вулиці Гоголя (у районі прохідної льотного коледжу) і порив у КП «Теплоенерго» на перехресті вулиць Театральної та Гагаріна. Плануємо за день-два завершити роботи. Питання в тому, що всі ці пориви у центральній частині Кременчука, де найгірший стан комунікацій, - каже Іван Москалик.

За магістральні мережі у центрі відповідає КремТЕЦ, за квартальні – КП «Теплоенерго». Іван Москалик зауважує, що найбільші пориви саме на магістральних мережах. Квартальні, за його словами, підготовлені ліпше. Він також зауважує, що майже півроку тепломережі стояли порожніми (без теплоносія) – а це спричиняє корозію.

Іван Москалик запевнив, що всі будинки технічно готові до пуску теплоносія. Проблеми із запуском виникли лише в центрі, в інших мікрорайонах уже тепло, проте в ОСББ та відрмчому житлі не поспішають відкривати засувки.

А у вас уже тепло в квартирі?

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх