15% призовників з Кременчука отримали повістки в армію

19.10.2021, 16:42 Переглядів: 2 604 Коментарів: 2

 

Другий етап розпочнеться з 1 листопада

Сьогодні, 18 жовтня, на апаратній нараді у Полтавській ОДА розповіли, що в області триває призов до лав Збройних Сил України. Цієї осені до війська планують призвати 520 людей. Під час першого етапу в жовтні лави українських військовослужбовців уже поповнили 228 призовників.

Під час першого етапу з призову громадян до Збройних сил України направлено 139 осіб, Національної гвардії України – 57, Державної прикордонної служби – 32. Під час другого етапу в листопаді-грудні заплановано відправити 292 призовники. Про це повідомив заступник військового комісара з морально-психологічного забезпечення Полтавського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Едуард Бородай.

- Основною причиною не зарахування у встановлені строки необхідної кількості призовників є неповне охоплення всього наявного ресурсу заходами оповіщення, – наголосив Едуард Бородай. – Загальна кількість громадян, які підлягають виклику, становить приблизно 18 000 осіб, найменша кількість вручених повісток спостерігається в міській місцевості.

У Кременчуці – 15% вручених повісток, Лубнах і Горішніх Плавнях – по 20%, Полтаві – 23%.

- Ми розуміємо, що найбільша кількість призовників перебувають у Полтаві та Кременчуці, й саме по цих містах у нас малий відсоток фактичного вручення повісток. План відправок молодого поповнення у війська для Полтавської області є порівняно невеликим – 520 осіб. Ми усвідомлюємо, що кожна особа призовного віку має отримати повістку, пройти відповідну актуалізацію даних у центрах комплектування та медичну комісію, – наголосив заступник голови Полтавської ОДА Євген Греков.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

4 360
1
19 жовтня 2021 18:33

Так 15% кременчужан
Или 15% повесток?


10 2
222
19 жовтня 2021 20:03

Ну вы, блин, и пЕйсатели ,однако. Можно же более конкретно писать заголовок. А то так можно понять, что от всего количества горожан, а это несколько десятков тысяч.

 


11 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх