Нова форма, емблема та футболісти: ФК «Шарліс» перед стартом чемпіонату провів презентацію

13.10.2021, 10:01 Переглядів: 3 779

Незабаром стартує чемпіонат із футзалу, де візьме участь одна з найтитулованіших команд

У середині жовтня у Кременчуці стартує чемпіонат міста з футзалу. Участь у змаганнях візьме одна з найтитулованіших команд – «Шарліс». Команда була заснована у 2010 році за підтримки президентів та меценатів Ігоря Шварцмана та його брата В'ячеслава Шварцмана. За 10 років команда стала великою сім'єю, яка об'єднала кілька поколінь футболістів. Цього сезону «Шарліс» повністю оновився й зробив ребрендинг команди. Новим президентом команди став Артур Ігорович Шварцман, у команду влили «молоду кров» з амбітними тренерами. «Телеграф» побував на презентації та розпитав про плани на наступний сезон. 

Презентація оновленої команди відбулася у манежі стадіону «Політехнік». Президент познайомив із новим тренерським штабом, вручив нову форму футболістам та поспілкувався з пресою. 

Президент ФК "Шарліс" Артур Ігорович Шварцман вручає нову форму

-  Футбольний клуб «Шарліс» є найтитулованішим клубом у місті з мініфутболу та пляжного футболу. Як ви оцінюєте виступ команди у сезоні 2020-2021? 

-  На цей сезон керівництво команди покладає великі надії. Минулого сезону введення коронавірусного карантину внесло свої корективи. Карантин переніс проведення чемпіонату, й коли частина гравців переїхала грати в свої чемпіонати, ми були змушені розраховувати на свої сили. Саме тому ми втратили раніше набрані очки та завоювали бронзові медалі, а також стали лише фіналістами кубка пам’яті Дмитра Демиденка. 

-  Наскільки я знаю, «Шарліс» - амбітний клуб. Саме тому ви вирішили внести корективи в команду? 

-  Звісно. У літнє міжсезоння ми з тренерським штабом та головним тренером команди Вячеславом Вареником розпочали перегляд молодих футболістів. Вже у Кубку Дніпра та чемпіонаті з пляжного футболу завоювали срібні нагороди. 

Президент Артур Шварцман, головний тренер Вячеслав Варенік, граючий тренер Роман Локтіонов, адміністратор Олександр Шпак

-  Які плани команди на сезон? 

-  Ми вирішили оновити склад команди. У цьому сезоні ми робимо ставку на молодь. У команду запрошені талановиті молоді футболісти: Артем П’ятибрат, Назар Гонтар, Єгор Головченко, Дмитро Ульянко, Артем Куць, Костянтин Климченко. Вони разом із більш досвідченими гравцями Романом Локтіоновим, Денисом Пушкелею та Артемом Хвойницьким мусять дати гідний результат та подарувати вболівальникам море емоцій на футбольному полі. 

Верхній ряд: Назар Гонтар, Артем Хвойницький, Олександр Шпак (адміністратор), Артур Шварцман (президент), Вячеслав Варенік (головний тренер), Роман Локтіонов (граючий тренер), Єгор Головченко, Костянтин Климченко

Нижній ряд: Артем П’ятибрат, Денис Пушкеля, Артем Куць, Дмитро Ульянко

-  Команда, крім оновлення складу, – оновила емблему. Чия була ідея? 

-  Моя. Спочатку переглянув варіанти емблем відомих футбольних клубів. Робили кілька ескізів, але кігті тигра “зайшли” найбільше. Кігті тигра - як символ сильної, активної тварини й такої ж сильної команди. 

 

-  Які, на вашу думку, є проблеми проведення чемпіонату з мініфутболу у Кременчуці?

-  Проблема одна – у місті немає критого нового манежу, де можна проводити такого роду спортивні заходи та тренування дитячо-юнацьких команд. 

-  Що б ви побажали футболістам на цей сезон?

-  Гідно провести чемпіонат із мініфутболу. Зіграти без травм та перемагати у кожній грі. 

«Шарліс» є триразовим володарем кубку Кременчука з футзалу пам'яті М.Бєлих, володар кубку пам'яті Дмитра Демиденка сезону 2019-2020 років, володар Кубку Дніпра 2020 року, срібний призер Кубку Дніпра 2021, чемпіон Першої ліги, срібний та бронзовий призер вищої ліги з футзалу Кременчука, дворазовий чемпіон Кременчука з пляжного футболу, п'ятиразовий срібний призер Кременчука з пляжного футболу.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх