«Спорт об'єднує та дає наснагу»: Вячеслав Яворський вручив зимову форму юним спортсменам

11.10.2021, 09:03 Переглядів: 2 820

 Соціально відповідальний бізнес - Кременчуцький завод технічного вуглецю підтримав юних спортсменів з інвалідністю

Юним спортсменам Кременчуцького дитячо-юнацького центру спорту для осіб з обмеженими можливостями «Оріяна» вручили зимову форму. Спортивну форму закупив директор ПрАТ «КЗТВ», депутат міськради від фракції «Рідне місто», заступник голови правління Кременчуцької міської організації роботодавців Вячеслав Яворський. 

Вячеслав Яворський завітав до дітей, які з нетерпінням чекали на прихід гостя.

- Дуже радий вас усіх знову бачити. Коли вручали літню форму, то обіцяв, що ми вас і взимку одягнемо. Мені дуже приємно надати вам допомогу від імені колективу  Кременчуцького заводу технічного вуглецю. Ми працюємо, щоб допомагати місту вирішувати питання. Спорт об'єднує та дає наснагу. Спорт - це головне, тому ми завжди йдемо на зустріч спортивним колективам, які до нас звертаються, - зауважив Вячеслав Вікторович й подякував тренерам за підтримку. - Добре, що є такі тренери, які допомагають дітям показати свої можливості та реалізувати себе у спорті. 

 

Хлопці та дівчата, які займаються легкою атлетикою та настільним тенісом, по черзі отримували з рук Вячеслава Яворського комплекти зимової форми та побажання успіхів на змаганнях. 

Подякувала за допомогу й голова батьківського комітету Ірина Радько: «Дякуємо, що допомагаєте дітям». 

У залі під керівництвом тренера з тенісу Сергія Казаряна одразу двоє хлопців змагалися проти тренера. Гавва та Добровський у парі намагалися переграти тренера з настільного тенісу. На початку вересня 12-річний Матвій Гавва виступив на чемпіонаті України з настільного тенісу серед спортсменів із вадами слуху U-18. У командних змаганнях із полтавцем Максимом Овчаренком наш спортсмен завоював срібні нагороди. 

Матвій Гавва отримує зимову форму з рук Вячеслава Яворського

Важливість підтримки дітей відзначив й тренер Сергій Казарян. Він допомагав облаштовувати приміщення для юних тенісистів. 

Тренер Сергій Казарян

- У нас Нікіта Домбровський - чемпіон України, кандидат в паралімпійську збірну України, й зараз отримує стипендію Кременчуцької міської ради. Матвій Гавва займається лише рік, але посів уже друге місце в чемпіонаті України, - додав тренер. - Мені дуже радісно, що спорт дає їм шанс, і я бачу як вони живуть цим, й від цього мені вдвічі радісніше.

Почесний голова правління ГО «Кременчуцький дитячо-юнацький центр спорту для осіб з обмеженими можливостями «Оріяна» Валерій

Лекумович розповів, що Вячеслав Яворський постійно допомагає юним спортсменам.

- У травні під час чемпіонату ГО КДЮЦС «Оріяна» з легкої атлетики Вячеслав Яворський вручив легкоатлетам літню форму й пообіцяв для спортсменів зимову. Він своє слово дотримав й зараз закупив зимову форму для кращих спортсменів з настільного тенісу та легкої атлетики. Велика подяка Вячеславу Яворському, який постійно нас підтримує.

 

Кременчуцькі спортсмени постійно підкорюють міські, всеукраїнські та міжнародні арени. 11 вересня до Дня фізичної культури та спорту відбувся чемпіонат міста з легкої атлетики. На змаганнях відзначилися юні та досвідчені спортсмени:

10-річна Уляна Шевченко, учениця ліцею №4, серед спортсменів з вадами слуху виборола перше місце та виконала норматив другого юнацького спортивного розряду. 

Дар’я Новохацька, учениця гімназії №18, посіла 1 місце, й у бігу на 100 метрів показала феноменальний для дитини такого віку результат - 0.16, що відповідає першому дорослому спортивному розряду.

Коренівська Ірина, дворазова срібна призерка України, на змаганнях на 100 метрів посіла 1 місце. З результатом - 0.18, що відповідає другому спортивному розряду.

13-річний Даніл Зеркаль, вихованець спортивної школи-інтернат, у бігу на 60 метрів виконав норматив третього дорослого розряду.

Свій високий рівень підтвердив Косюк Владислав, який пробіг 60 метрів з результатом - 8.2, що відповідає нормативу майстра спорту України.

Прикладом для юних спортсменів є Олександр Яровий, який цього літа завоював срібло на Паралімпійських іграх. Хлопець пліч-о-пліч тренується зі спортсменами й допомагає юним спортсменам своїми порадами.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх