Ленур Теміров - бронзовий призер чемпіонату світу з греко-римської боротьби

11.10.2021, 07:44 Переглядів: 1 862

 

Вітаємо нашого спортсмена

У норвезькому Осло відбувся чемпіонат світу з греко-римської боротьби. Кримський татарин Ленур Теміров, який представляє Кременчук та Полтавщину, завоював бронзову нагороду. 

У ваговій категорії 63 кг Ленур Теміров впевнено подолав два раунди чемпіонату, а ось у чвертьфіналі поступився з рівним рахунком 3:3 майбутньому фіналісту змагань Мохаммаду Далхані з Ірану. Далі наш спортсмен здолав німецького борця Менексе. У бронзовому фіналі Ленур здобув перемогу над Таллехом Мамадовим з Азербайджану.

Нагадаємо, що Ленур Теміров тренується під керівництвом тренера Анатолія Коханевича. Після повернення з Олімпійських ігор Ленур Теміров, Жан Беленюк, Олександр Яровий - отримали грошову винагороду. 

У вересні голова Полтавської ОДА вручив олімпійцям і паралімпійцям премії. Сертифікат на суму 1,5 млн грн отримав Жан Беленюк, а його тренер Анатолій Коханевич - 250 000 грн. Сертифікат на 100 000 грн отримав Ленур Теміров та Єлизавета Каланіна, а на 500 000 грн Олександр Яровий та 250 000 грн - його тренер Юрій Щипець. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх