Акциз на пальне, «Укрзалізниця» і виплати по догляду за інвалідами: в чому зв'язок?

28.09.2021, 08:28 Переглядів: 2 294 Коментарів: 11

 

Місто заборгувало людям близько 1,5 мільйони гривень виплат матеріальної допомоги по догляду за інвалідами

Давно відомо, що в Кременчуці виплати матеріальної допомоги по догляду за інвалідами здійснюються з великою затримкою. За словами Віталія Малецького, Тетяна Григорівна (Неіленко, - ред.) порахувала, що загальна сума заборгованості становить близько 1,5 мільйонів.

- Проблема є, зараз шукаємо кошти для виплати заборгованості, - заявив міський голова, - Ситуація наступна: держава подарувала нам право збільшити ці виплати, але компенсатора у вигляді альтернативного джерела доходів місту не дали.

Мер розповів, що за останні два місяці місту не перерахували жодної копійки з акцизу з роздрібного продажу пального. Більше того, завдяки наполегливості землевпорядників і державного підприємства «Укрзалізниця» скоригували оцінку земель «Укрзалізниці», і тепер місто щомісяця буде отримувати від цього підприємства на 1,9 мільйони менше. Усе це аж ніяк не допомагає відшукати кошти для виплати матеріальної допомоги.

- Ми усвідомлюємо відповідальність перед цими людьми, з багатьма знайомі особисто, знаємо їхні родини. Ми однозначно закладемо ці виплати в бюджет на наступний рік, - додав мер.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 11

4 365
1
28 вересня 2021 08:36

это начинает доходить эхо дыры в бюджете государства....ничто ниоткуда не берется. Зато не барыга....кто то еще помнит, при барыге такие долги военным ,инвалидам были? воду горячую на полгодв выключали? газ, бензин, доллар? Пленных за последний год сколько освободили?


6 21
0
28 вересня 2021 09:18

Шо там по газетке?


7 0
0
28 вересня 2021 10:30

zzzzzz, при чому тут "небарига"? В даному випадку коментатор вище нагадує, що в місті є видатки на телемовлення і газету, які нахрін нікому не потрібні, крім мера (чому, здогадаєтесь)? 

Тенденція до зубожіння є принаймні у двох країнах екс-СPCP: Росії та Білорусі. Там теж Зеленський при владі? Не треба дивитись на президента, він далеко. Подивіться собі під носа, кого "обрала" громада міста 2 рази підряд. Тепер скигліть і їжте кактуса, якщо в голові немає клепки.


11 6
4 365
1
28 вересня 2021 10:51

Цитата: M D
Не треба дивитись на президента, він далеко.
smile а, ну да я забыл -царь хороший, то всё бояре паршивцыlaughing


4 10
4 365
1
28 вересня 2021 12:19

Найвеличніший лідор, який брехав, що знизить тарифи вдвічі, просто перекинув питання тарифів на місцеву владу.
Тепер Буба криворізький типу не винуватий в захмарних тарифах.
Відгрібати весь негатив буде місцева влада. А разом з нею й нарід.....Ну то таке


3 6
0
28 вересня 2021 13:16

А чия людина, вибачте, чинний мер? Невже це самовисуванець, який веде свою політику для покращення життя народу? Це так смішно, якщо вдуматись. Чи його (мера) обіцянки всі виконані? "Обіцяю обіцяти"? Так а чого ж ви хочете? Вони (мер і президент) однаково обіцяють. Тільки на президента у вас зуб, а мер нормальний. Кактусів багато, їх можна не тільки лиш їсти)

Скільки там на газетку, 32 мільйони витрачають кожного року? Теж Зеленський винуватий, при Порошенку не було такого? Чи то була інша безоплатна газета за наш з вами кошт? 


4 3
4 365
1
28 вересня 2021 13:26

Цитата: M D
а мер нормальний
а де я таке казав?
Цитата: M D
при Порошенку не було такого?
не було таких каруселів з горячою водою, наприклад , та з боргами по соцвиплатам, чи теж при пороху не малецкий був? так шо не треба відбілювати зелене. А якшо порівняти глухова,та малецького то шо?



у вас начасі є можливість повпливати на тарифи по опаленню-у сусідній статті є інфа по обговоренню цого дійства з полтаваобленерго. 


2 4
0
28 вересня 2021 14:22

Цитата: zzzzzz

а де я таке казав?

Відбілювати зелене наміру не маю. Лише дивна акцентуація на особі і діях президента в той час коли мер такого ж кольору викликає щире здивування. За місто відповідає мер. В місті дупка (скоро, можливо, вона виросте і стане дорослою ДУПОЮ), винен президент? Ви точно впевнені, що задаєте питання за правильною адресою? Чи газету Зеленський видає? 

По дірі в бюджеті. Якщо забули, в країні не так давно люди грались в карантин. Померло багато "бізнесових починань". Зменшились надходження до бюджету. Чи ви чули від мерії гасла "до біса популізм, продовжуємо працювати як звичайно"? Ні? То чого ж стрясати повітря? Наробили шкоди, маєте свої наслідки.

Обговорювати тарифи з обленерго - це як розмовляти зі стінами. Можна, але сенсу ніякого. Мені не потрібні іхні послуги взагалі, що тут обговорювати?


6 2
0
28 вересня 2021 14:53

Цитата: M D

Скільки там на газетку, 32 мільйони витрачають кожного року?

Уточнюю, 9 мільйонів газетка, решта телемовлення. Але сума там була значна.


2 2
4 365
1
28 вересня 2021 15:26

Цитата: M D
В місті дупка (скоро, можливо, вона виросте і стане дорослою ДУПОЮ), винен президент?
в країні повна дупа вже другий рік, чи Кременчук це окрема держава,і події в країні не впливають на неї? дивна в вас думка



Цитата: M D
. За місто відповідає мер.
я до речї не забув оте зелене відео,де не мер, а преЗедент каже 2 грудня 19 року---"интересное решение, позволящее снизить тарифы в 2 раза",а багато хто позабував...


2 3
0
28 вересня 2021 16:03

Цитата: zzzzzz

я до речї не забув оте зелене відео,де не мер, а преЗедент каже 2 грудня 19 року---"интересное решение, позволящее снизить тарифы в 2 раза",а багато хто позабував...

А обіцянки мажора (major - головний) всі виконані? Що там з оплатою штрафів перевізників? Все добре? 

Або так: 

Валентина Гордєєва: - За 2017 та 2018 рік я скасувала тарифи (йдеться про рішення суду щодо тарифів на тепло, які затверджував виконком - ред.). Команда Малецького приймала ці тарифи... У мене є рішення суду, а він відмовляється його виконати... Міський голова повинен зробити перерахунок за один опалювальний період - 2017 та 2018 року.

4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх