15 квартир для переселенців у Кременчуці: реконструкцію завершать до кінця року

25.09.2021, 14:08 Переглядів: 2 457

 

Під квартири реконструюють нежитлові приміщення, на фото - нові квартири на вул. Східній, 20

Проєкт реконструкції нежитлових приміщень під 15 квартир для переселенців завершать до кінця року. Про це повідомив мер Кременчука Віталій Малецький, відповідаючи на запитання журналістів. Роботи проводяться в рамках державної Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. Кредитує їх Європейський інвестиційний банк. Реконструюють два об'єкта:

  • нежитлове приміщення на вул. Східній, 20 — там буде 11 квартир (це так званий «будинок-катастрофа», де комунальне приміщення колишнього магазину стояло покинутим, не опалювалося — а мешканці прилеглих квартир скаржилися на холод);
  • нежитлове приміщення на вулиці Молодіжній, 5 — там буде 4 квартири.

З міського бюджету виділено в рамках співфінансування 160 тис грн, повідомив Вітілій Малецький. Роботи проводить КП «Союзрембуд». ТЪ поцікавився їх ходом у безпосереднього виконавця.

Як розповів Олександр Дяковський, директор КП «Союзрембуд», роботи на вулиці Молодіжній об'єкт готовий на 95% - там зараз монтують газові мережі та встановлюють газові плити.

На вулиці Східній, 20 готовність близько 70%. Нові квартири вже зі шпалерами, встановлена сантехніка, завершуються внутрішні роботи. На черзі — встановлення газового обладнання. Як повідомлялося раніше, квартири будуть повністю готові - «під ключ».

За словами Олександра Дяковського, термін здачі об'єктів в експлуатацію кілька разів переносився. Питання виникали з фінансуванням додаткових робіт.

Фото: Олександр Дяковський
Автор: Тетяна Донченко Фото: Олександр Дяковський
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх