В Потоківській амбулаторії з'явився сучасний кардіограф

22.09.2021, 10:01 Переглядів: 2 446 Коментарів: 16

 

За останній місяць це вже другий кардіограф, який Біланівський ГЗК передав в рамках своєї благодійної діяльності

Біланівський гірничо-збагачувальний комбінат з групи Ferrexpo передав сучасний кардіограф в амбулаторію села Потоки. За останній місяць це вже другий кардіограф, який Біланівський ГЗК передав в рамках своєї благодійної діяльності - перший передали до села Пироги в нововідкриту амбулаторію.

Потоківська амбулаторія лише наприкінці минулого року перейшла на баланс ПМСД міста Кременчука, тому наразі в дещо занедбаному стані. Амбулаторія потребує ремонту та заміни меблів. З обладнанням ситуація краща, для роботи його в цілому вистачає.

 

Староста Потоківського старостинського округу Юрій Зоря розповідає, що зі свого боку готують проєкти для отримання фінансування аби покращити умови в амбулаторії. А також згадав, що раніше вже співпрацювали з комбінатом.

- Декілька років тому, коли село могло залишитися без води, компанія Ferrexpo прийшла нам на допомогу. Добре, що ми продовжуємо співпрацю й надалі. Вдячні підприємству, що реагує на потреби громади.

 

До амбулаторії також завітав депутат Кременчуцької міської ради та голова фракції «Європейська солідарність» Богдан Лазоренко. Він відзначив оперативну та систематичну благодійну діяльність Біланівського ГЗК та групи Ferrexpo в цілому.

- Для Ferrexpo не існує жодних територіальних меж для благодійності. З боку підприємства завжди ведеться робота за зверненнями від закладів та організації, щоб максимально охопити своєю благодійною діяльністю потреби громад.

Крім того, Богдан додав, що його завжди вражало, як в період такого розвитку технологій медичні заклади від яких залежить наше життя та здоров’я, можуть залишатися в такому стані.

  

Також хотілося б анонсувати наступну допомогу від Біланівського ГЗК. Під час передачі кардіографа також обговорювали нагальні питання, серед яких нестача в комп’ютерній техніці. Юрій Химич, Генеральний директор ТОВ «Біланівський ГЗК», пообіцяв найближчим часом допомогти з вирішенням цієї проблеми.

Не можна заперечувати, що Біланівський ГЗК та група Ferrexpo, до складу якої входить комбінат, є надійним соціальним партнером громад. Хотілося б нагадати, що лише на боротьбу з пандемією з 2020 року надала медичним закладам Полтавської області допомоги, сума якої перевищує 70 мільйонів гривень.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 16

0
22 вересня 2021 10:21

...з російською розкладкою клавіатури. З оглядом на те що документооборот зараз іде лише державною. Ложка г...на у діжці меда.


4 6
738
1
22 вересня 2021 10:46

Які уважні "благодійники"! Село без води, так компанія прийшла на допомогу! А, з чієї вини не стало питної води не тільки в тому селі, а й по всьому районі, де розвивається Біланківський, Єристівський гзк!!! І отруєно не тільки воду, а й усе довкілля, а з ним і людей, котрі там мешкають. Усі з  загостренням хронічними  болячками. А, тепер щей апаратуру нову дарують громаді. Що тут скажеш, -- молодці!


3 2
4 360
1
22 вересня 2021 10:57

на правах рекламы?



Цитата: Туся
отруєно не тільки воду, а й усе довкілля, а з ним і людей, котрі там мешкають.
за северный промузел , дормаш, табачку будем говорить? чи то своє, та не пахне?


4 4
738
1
22 вересня 2021 11:22

 Я не працюю на дормаші, шановний ZZZ, Ви помелилися. Кожне підприємство отруює повітря, тільки  маштаби різні.   Читаю Ваші коментарі, і багато в чому я з вами згодна.  Та коли Ви  р,яно критикуєте Зеленського, а за Порошенка жопу рвете , хочеться запитати, стільки Вам платять ? Як на мене, то вони однаково непрофесіонали, як керманичі країни!


7 6
106
22 вересня 2021 11:25

Цитата: Smart

...з російською розкладкою клавіатури. З оглядом на те що документооборот зараз іде лише державною. Ложка г...на у діжці меда.

Значит надо выкинуть из-за раскладки? С головой норм?


8 3
4 360
1
22 вересня 2021 11:38

Цитата: Туся
Я не працюю на дормаші, шановний ZZZ, Ви помелилися
а я шось таке казав?
Цитата: Туся
а за Порошенка жопу рвете
приклад приведете, чи блаблабла?
Цитата: Туся
хочеться запитати, стільки Вам платять ?
мільон на день-поділитись?
Цитата: Туся
Кожне підприємство отруює повітря, тільки  маштаби різні. 
тільки чомусь ви рьяно критикуєте гоки, а нпз, кзтв, дормаш, табачка вас чомусь ніколи не хвилює, хоча вони під боком, та приносять шкоди в рази більше ніж той клятий гок.




5 8
601
22 вересня 2021 11:48

Цитата: Anthraxx
Значит надо выкинуть из-за раскладки? С головой норм?
А якби було китайською?


5 3
0
22 вересня 2021 14:40

Цитата: Туся
 Та коли Ви  р,яно критикуєте Зеленського, а за Порошенка жопу рвете , хочеться запитати, стільки Вам платять ? Як на мене, то вони однаково непрофесіонали, як керманичі країни!

Вірно. Оскільки послідовно змінилося три команди (риги, европейська солідарність, зе), а поведінка влади однакова, то логічно припустити, що то маріонетки. Ми живемо в державі олігархату та корпорацій, вони є реальною владою. Рвати дупу за маріонеток - це дисципліна спеціальної олімпіади.


2 1
4 360
1
22 вересня 2021 14:52

Цитата: M D
а поведінка влади однакова,
як і поведінка лохторату. На слідуючих виборах таж Туся проголосує за опзж, бо їй так по ящику скажуть....а потім буде бідкатися, що погано живе....


2 4
0
22 вересня 2021 16:14

Цитата: zzzzzz

Цитата: M D
а поведінка влади однакова,
як і поведінка лохторату. На слідуючих виборах таж Туся проголосує за опзж, бо їй так по ящику скажуть....а потім буде бідкатися, що погано живе....

Що ви пропонуєте?

ОПЗЖ політичний труп, не зовсім зрозуміло, чому партію, очільника якої сцяними ганчірками вигнали на мороз, взагалі ще не заборонили. Саме ця політична сила мала осередок в дірі. Це вони промили мізки Донбасу, тепер там війна. Давайте згадаєм прізвища деяких депутатів міської ради від цієї партії і подивимось, чи не займають вони якість високі пости в управлінні, наприклад, ТЕЦ, яка не дає гарячу воду Кременчуку (питання з теплом висить в повітрі, не про нього зараз)? Чому люди з політичної партії, яка є причиною війни на Донбасі, де гинуть наші хлопці, ще не в дирі чи Росії? Певно, тому, що гроші не пахнуть, а виборці мають дуже коротку пам?ять.


3 7
738
1
22 вересня 2021 16:19

ZZZZZZZZZZ, вгамуйтеся. З чого ви взяли, що мені по ящику вказують за кого голосувати? Я вам  аж ніяк не заважаю підлизувати свого ідола.


9 2
0
22 вересня 2021 16:21

Який сенс міняти маріонеток на виборах? Ви, zzzzzz, особисто так топите проти Зе, але самі ж кажете, що це людина олігарха. Порошенко сам олігарх. Керівництво ОПЗЖ такі самі олігархи. Не може чесна ідейна людина пробитись в президенти. Просто не вистачить ресурсів. До чого ж тоді ці релігійні війни про вибори? Що з того, що ТЕЦ належить Коломойському, якщо там в керівництві присутні люди з ОПЗЖ? Це одна банда, лише шкарпетки різного кольору. Ламайте списи далі, це дуже продуктивне зайняття.


2 2
4 360
1
22 вересня 2021 16:27

Цитата: M D
ОПЗЖ політичний труп, не зовсім зрозуміло, чому партію, очільника якої сцяними ганчірками вигнали на мороз, взагалі ще не заборонили.
так ви погляньте її підтримку!! ще 10-15 %  волають за "крепких хозяйственников"...шо ж ви хочете?то мабудь некрофілія, бо то труп



Цитата: Туся
З чого ви взяли, що мені по ящику вказують за кого голосувати?
не репетуйте, мова взагалі.
Цитата: Туся
не заважаю підлизувати свого ідола.
шось ви дуже часто це обсмоктуєте,( може до вподоби шось вам,не знаю) чого на ділі нема, і не було.
Цитата: M D
так топите проти Зе,
так ось ви ж і відповіли
Цитата: M D
До чого ж тоді ці релігійні війни про вибори?
.
Цитата: M D
а виборці мають дуже коротку пам?ять.




0 9
0
22 вересня 2021 16:29

Так і є. Народ України загалом проти вектору "с Рассеєй навсегда". Це було доведено Майданом. Україна вибрала шлях в ЄС, до цивілізації. Тепер та меншість, шо хотіла "Рассею", повинна підкоритись настроям більшості, вона програла. Незрозуміло лише, чому ОПЗЖ не під забороною. Хоча якщо припустити, що Україною керують не президент і рада, а "договорнякИ", то все стає на свої місця і ОПЗЖ не заборонять ніколи, а війна на Донбасі не закінчиться прийнаймні при нашому житті.


1 8
4 360
1
22 вересня 2021 16:36

зара йде ще одне кіно про замах на шефіра,чи шофера( там вже автоматчики ліс прочосують, ще б танки вивели) , а про варнегейт вже забули....


1 3
0
22 вересня 2021 16:40

Давайте ще спитаємо, як абсолютно аморфних людей обирають до керівництва міст України? Люди тупі? Вони ведуться на шнягу? Чи вони просто не вибирають, а вибирають гроші (і бабки - це для цінителів тонкої іронії) і договорнякИ тих, хто володіє грошима? 

Камон, що може зробити купка гідних українців проти капіталу в мільярди гривень в одних руках? Будете багато виступати, три тисячі доларів, одна гільза і вас вже нема, а винуватими назначать непричетних (привіт справа Мельника) і вони ніколи не вийдуть з-за грат і не отримають вироку.

P.S. Дуже чекаю, коли суддів позбавлять роботи, а судочинство буде провадитись роботами, бо то блядство (вибачте) зі справою Мельника вже давно всіх виморожує.


1 6

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх