Депутати з «Європейської Солідарності» підготували звернення до Президента, Верховної ради та Кабміну

21.09.2021, 17:02 Переглядів: 3 741 Коментарів: 5

 

Депутати з фракції політичної партії «Європейська Солідарність» в Кременчуцькій міській раді, підготували проєкт рішення  «Про звернення депутатів Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо необхідності підвищення пенсій і виплати додаткової пенсії у 2021 році».

Розробником даного проєкту рішення виступив голова фракції політичної партії «Європейська Солідарність» депутат міської ради Лазоренко Богдан.

- Чи не щодня, до кожного з депутатів, як обраних представників територіальної громади звертаються пенсіонери, з проханням допомогти з питаннях перерахунку пенсії встановленої Державою. Відвідуючи регіональні управління Пенсійного фонду України ми бачимо величезні черги людей похилого віку, що попри пандемію COVID-19, ризикуючи своїм здоров’ям, вимушені відстоювати свої права, годинам стоячи в натовпі. Все це лише погіршує статистику захворюваності на коронавірус, в умовах поширення нового штаму хвороби «Дельта». Абсолютно не сприяє покращенню добробуту пенсіонерів і постійне подорожчання товарів і послуг першої необхідності, що є не співмірним реальному рівню доходів громадян, – йдеться у пояснювальній записці.

За словами депутата Лазоренка, що посилається на дані Пенсійного фонду, в Україні налічується понад 11 мільйонів пенсіонерів, що в свою чергу складають більш ніж чверть усього населення країни. Пенсію від 2 до 3 тисяч гривень отримують 39 відсотків пенсіонерів, менше 2 тисяч гривень отримують майже 16 відсотків представників даної соціальної групи.

Депутати вимагатимуть вжити термінових заходів для забезпечення додаткових виплат пенсіонерам, закликаючи здійснити у листопаді 2021 року виплату «13 пенсії» пенсіонерам, пенсія яких нижче середньої, тобто нижче 3866,8 грн.

 

Слід нагадати, що наслідком прийняття попереднього рішення Кременчуцької міської ради, яке стосувалося запровадження змін в системі призначення субсидій, а також низки подібних звернень по Україні від імені депутатів з «Європейської Солідарності», стала ініціатива Кабінету Міністрів України, подати у парламентський комітет проєкт змін, якими пропонується виділити на виплату субсидій на житлово-комунальні послуги для населення додаткові 12 млрд грн. Про це прем’єр-міністр Денис Шмигаль розповів під час відповіді на запитання депутатів у Верховній Раді.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

4 369
1
21 вересня 2021 19:47

55% пенсионеров получают от 1,8 до 3 тыс грн!!!!! Как они выживают???каак? Как там зенелох говорил про бабушку и счет за коммуналку?


4 12
680
22 вересня 2021 13:02

Депутати з фракції політичної партії «Європейська Солідарність» .... щодо необхідності підвищення пенсій і виплати додаткової пенсії у 2021 році».

Ох и клоуны, а вы "четсные депутаты" когда у власти были что делали? Свинарчуков кормили? Шоколадного короля славили? А теперь вдруг прозрели, ПЕНСИИ МАЛЕНЬКИЕ!!! Такое шобло собралось у руля страны, что диву даешся как это недоразумение вообще кто-то выбирает.

 

 


4 2
0
22 вересня 2021 15:20

 

Цитата: JJAbrams

 Такое шобло собралось у руля страны, что диву даешся как это недоразумение вообще кто-то выбирает.

В політиці апріорі немає чесних і порядних людей. Якщо ж вони туди якимсь дивним чином потрапили, то через дуже нетривалий час їх там вже нема. Про що ви кажете, не зовсім зрозуміло.

 

За популістськими зверненнями в разі їхного прийняття просто ще раз провернеться махове колесо інфляції і надбавка нівелюється цінами, що (на диво) зросли ще більше.

Поки не підніметься промисловість з високою доданою вартістю кінцевого продукту це все біг на місці (інколи навіть дещо назад).


2 1
4 369
1
22 вересня 2021 16:04

Цитата: M D
підніметься промисловість з високою доданою вартістю
де ж вона візметься , та й всі робочі руки та мізки втікли за кордон....


0 3
0
22 вересня 2021 16:53

Цитата: zzzzzz

Цитата: M D
підніметься промисловість з високою доданою вартістю
де ж вона візметься , та й всі робочі руки та мізки втікли за кордон....

А чому вони втекли за кордон? Можливо, тому, що в Україні ведення бізнесу, який прив?язаний до території, куди можна прийти і привласнити - суть щира авантюра (привіт рейдерам у президентському оточенні)? 

Одним з виробництв з високою доданою вартістю є IT. Давайте згадаємо про обшуки і "кошмаренье" IT офісів в недавньому минулому. Дивно, бляха муха, чого це айтішники тікають з країни або сидять по хатах, де живуть, і не світяться? 

Тобто промисловість з високою доданою вартістю кінцевого продукту в Україні підніметься НІКОЛИ)


1 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх