Неврологічне відділення ЦРЛ наразі не працює, але може відновити прийом пацієнтів в серпні

21.07.2021, 17:02 Переглядів: 2 320

 

Причиною стало те, що єдиний лікар-невролог, котрий виконував також обов'язки завідуючого, перейщов до приватної клініки

Журналісти поцікавилися у міського голови під час засідання виконкому 21 липня, що відбувається у відділенні неврології Центральної районної лікарні - адже наразі воно не працює.

Очільник Департаменту охорони здоров'я Кременчука Максим Середа розповів, що там працював один-єдиний лікар нвролог, він же виконував обов'язки завідуючого відділенням:

- Він перейшов в іншу клініку, що належить до приватного сектору. Тому на даний момент у ЦРЛ фактично немає неврологічного відділення, медсестри знаходяться у тарифних відпустках. Але всі пацієнти неврологічного профілю з Кременчуцького району приймаються у відповідному відділенні Першої міської лікарні. Більше того, з нового року всі без виключення пацієнти з інсультом з Кременчука та Кременчуцького району проходять лікування тільки там.

За словами пана Середи, в ЦРЛ лікувалися лише пацієнти з хронічними захворюваннями нервової системи. Зараз ведуться перемовини з лікарем однієї з лікарень міста щодо вакансії завідуючого неврологічним відділенням ЦРЛ. 

- Якщо все буде нормально, то в серпні відділення відновить свою роботу.

Мер зазначив, що місто завжди готове сприяти залученню фахівців медичної галузі для роботи в державних лікарнях нашого міста, адже відток кадрів у приватний сектор останнім часом став не аби якою проблемою.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх