Кременчук відвідала заступниця Міністра цифрової трансформації

19.06.2021, 15:35 Переглядів: 1 493

 

Черги?.. Це зовсім не про Кременчуцький ЦНАП, а все решта у нас просто супер: задоволені відвідувачі та працівники ЦНАП, бо постійно відчувається підтримка й сприяння міської влади в питаннях покращення якості обслуговування містян

Кременчуцький ЦНАП відвідала заступниця Міністра цифрової трансформації Людмила Рабчинська та керівниця експертної групи Олеся Цибулько.. Про це повідомляє пресслужба Центру надання адміністративнхи послуг. 

 

- Людмило Сергіївно, за Вашою мега активністю, яку Ви проводите на теренах України у сфері розбудови мережі ЦНАП і диджиталізації публічних послуг слідкуємо давно; постійно беремо участь у навчальних вебінарах і переглядаємо онлайн заходи за Вашої участі, бо щиро вболіваємо за якісні зміни у сфері надання адмінпослуг.
Пишаємося, що можемо познайомитися ближче. Хочемо не лише розповісти, а й показати, як ми щодня надаємо адміністративні послуги жителям та гостям міста Кременчука, зокрема, продемонструвати як працює наша електронна черга.
Хоча… черги, як такої взагалі не існує! Замовник приходить у ЦНАП на точно призначений день і час. У його розпорядженні зручна зала очікування із зоною для самообслуговування, міні кав’ярня, платіжні банківські термінали (де можна здійснити сплату обов’язкових платежів, у тому числі комунальних), а для дітей – сучасний та комфортний дитячий куточок (в умовах карантину не працює). Це так, про всяк випадок, адже чекати не доведеться!, - йдеться у повідомленні.
Записатися в електронну чергу можна: за телефоном; особисто у будь-якому відділенні ЦНАП; через сайт; через вайбер бот.

Теги: ЦНАП
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх