Збірна України з хокею прибула на змагання, а ось екіпіруваня - ні (матч перенесли)

15.05.2021, 10:48 Переглядів: 1 761

 

Вболіваємо за збірну разом:) 

Збірна України прибула до словенської Любляни, однак речі гравців, серед яких були інвентар і екіпірування, – ні. Про це повідомляє пресслужба Федерації хокею України. 


Очікується, що багаж нашої національної команди має бути доставлений до Любляни завтра, 15 травня. 


Ураховуючи ці обставини, матч України з Польщею, який заплановано 15 травня на 14:00, буде перенесено на 23.30. Пряма трансляція за посиланням


Нагадаємо, що сьогодні у Любляні (Словенія) стартує International ice hockey tournament «BEAT COVID-19». Збірна України зіграє на міжнародному турнірі, де її суперниками стануть Австрія, Польща, Румунія, Франція та господарі змагань – словенці. Участь у змаганнях беруть 5 хокеїстів «Кременчука»: Володимир Алексюк, Всеволод Толстушко, Олексій Ворона, Тимур Гриценко, Андрій Денискін. 


 
Доповнено 
Матч збірної України та Польщі не відбувся 15 травня. Збірна України отримала лише частину багажу - 6 баулів із 33-х, що не дозволяє підготуватись до гри й провести її в повному складі.
Речі, що залишились у Франкфурті, у терміновому порядку буде доставлено авто до Любляни. Оскільки авіаперевізник Lufthansa не зміг гарантувати доставку багажу завтра, менеджмент Федерації прийняв рішення скористатись автоперевезенням.
Сьогодні, 16 травня, у Любляні (Словенія) запланований вихідний, але тільки не для збірної команди Польщі. Ми стартуємо на International ice hockey tournament «BEAT COVID-19». Перша та довгоочікувана гра України на турнірі проти збірної команди Польщі. Гра розпочнеться о 14.00. 
Прямі трансляції на телеканалі ютуб Polski Hokej.  
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх