«Сухий лист» та пенальті: «Кремінь-2» покидає Кубок Полтавської області

5.05.2021, 18:50 Переглядів: 2 215

 

Кременчуцька команда зіграла другий кубковий поєдинок

Сьогодні, 5 травня, футболісти «Кременя» зіграли з «Дружбою» (Очеретувате) в Кубку Полтавської області. Матч відбувся на стадіоні «Центральний» у Семенівці. У матчі-відповіді наші хлопці поступилися досвідченому супернику й вилетіли з Кубку Полтавської області. 



«Дружба» - «Кремінь-2» - 3:1

Голи: Оленченко 45+2 - Михайленко 65, Одарюк 81, Мілько 86

«Дружба»: Гринько (к), Гончаренко, Шинкарецький, Токар, Остапенко, Безсонов, Поліянчук, Мілько, Михайленко, Ботвинко, Одарюк. Запасні: Рєзнік, Мохонько, Пугачов, Шевченко, Гордійченко. Головний тренер: Олександр Пугачов

«Кремінь-2»: Андрєєв, Халілов, Кочубей, Гонтар, Ульянко, Головченко, Оленченко, Пятибрат (к), Щербак, Стецюк, Кужина. Запасні: Данильчук, Геймур, Арустамян, Худієнко, Мороз, Оденцов. Головний тренер: Євген Маринич



Сильний вітер у Семенівці додав клопоту футболістам. На початку першого таймі запам'ятався момент у виконанні Дружби, коли захисникам Кременя довелося виносити м'яч, подібний момент повторився наприкінці гри. Першими рахунок “розмочили” футболісти Кременя - Микита Оленченко забив гол у роздягальню. Після удару кутового м'яч відскочив до Микити й той пробив у ближній кут воріт.


На початку другого тайму Михайленко вдарив по воротах, за хвилину міг пробити Мілько, але м'яч зірвався з ноги. За кілька хвилин Ярослав Ботвинко пробив й знову захисники Кременя винесли м'яч з лінії воріт. На 65 хв наш голкіпер Андрєєв на виході не зміг дотягнутися рукою - м'яч з кутового дугою за вітром полетів у дальній кут воріт, 1:1. Біля крайньої штанги знаходився Ботвинко, проте м'яч до нього не доторкнувся й у наші ворота влетів шикарний “сухий лист”. За двадцять хвилин господарі вийшли вперед - Одарюк майстерно виконав 11-метровий - 2:1. Й наприкінці матчу Дружба поставила остаточну крапку в матчі. На 86 хв Остапенко прорвався у штрафний майданчик віддав на правий фланг де неприкритий Мілько пробив у захисників, які намагалися врятувати команду, але м'яч зрикошетивши влетів у сітку воріт. Таким чином Кремінь зупиняє свій виступ в Кубку Полтавської області. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх