Кременчужан запрошують поповнити лави славетної 30 ОМБР ім. князя Костянтина Острозького

22.04.2021, 07:44 Переглядів: 2 177 Коментарів: 6

 

У разі виникнення питань звертайтеся до Кременчуцької ОМТЦК та СП

Кременчужан запрошують на військову службу за контактом У 30 ОМБР (окремої механізованої бригади) імені князя Костянтина Острозького Збройних Сил України. Про це повідомляє пресслужба Кременчуцького ОМТЦК та СП (Об'єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки). 


Однією із основних переваг військової служби за контрактом у 30 ОМБр є: стабільне грошове забезпечення військовослужбовців, яке становить від 10500 гр. до 17000 гр. для осіб рядового, сержантського та старшинського складу.


Правила прийому:

  • на військову службу за контрактом приймаються громадяни, які пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби;
  • на сьогодні, під час дії особливого періоду, граничний вік укладення контракту складає до 60 років – терміну перебування військовозобов’язаних у запасі.


Збереження місця роботи:
- за працівниками, які уклали контракт на військову службу, на підприємстві, в установі, організації, в яких вони працювали, зберігається місце роботи, посада, середня заробітна плата на весь час контракту (ст. 119 «Кодексу Законів про працю України»).


Бонус за підписання контракту:
з 1 січня 2021року одноразову грошову допомогу військовослужбовцям після укладення ними першого контракту зі ЗСУ виплачуватимуть у таких розмірах:

  • особам рядового складу – вісім розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом на 1 січня календарного року (2270,00 грн) – 18160 грн (2270 грн х 8);
  • особам сержантського і старшинського складу – дев’ять розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом на 1 січня календарного року – 20430 грн;
  • особам офіцерського складу – десять розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом на 1 січня календарного року – 22700 грн.


На сьогодні військовослужбовці військової служби за контрактом отримують виплату грошової компенсації за піднайом житла за місцем проходження служби.


Додаткове преміювання для військовослужбовців, які виконують завдання в зоні ООС.


Додаткове преміювання військовослужбовцям, які перебувають в зоні ООС: на першій лінії - 17000 гривень в місяць, а в інших місцях дислокації в межах визначеного району воєнного конфлікту – 6500 гривень.


Нова додаткова винагорода від 5 до 18 тисяч гривень (залежно від посади) за створення безпечних умов виконання бойових завдань та збереження життя та здоров’я під час участі в заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі й стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях виплачується військовослужбовцям.


Бажаєш проходити військову службу за контрактом в славетній 30-й бригаді?
Якщо так - твоє місце поруч з сучасними воїнами-лицарями!!!


Консультації з питань, які виникають у громадян щодо проходження військової служби за контрактом можна отримати звернувшись за адресою: Кременчук, вул. Генерала Жадова, 6 та за телефоном (05366) 3-10-45 або за моб. тел. 0990743186

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 6

0
22 квітня 2021 11:27

А ксиву УБД дадут? Военная зарплата, она приходит и уходит. А льготы - они навсегда.


8 2
0
22 квітня 2021 12:12

[quote=Kremen.Club]А ксиву УБД дадут[/ quote] А если ногу оторвёт в собесе деревянную дадут , попугая матерщинника и черную метку.(с)


6 2
0
22 квітня 2021 12:36

Цитата: Минометчик Лёша
А если ногу оторвёт в собесе деревянную дадут , попугая матерщинника и черную метку.(с)

А потом приедет узурпатор украинцев (а по совместительству - америкосовская подстилка) и подарит футбольный мяч, восстанавливаться после травмы.


4 6
190
23 квітня 2021 09:23

Открыл статью только чтоб прочитать что такое ОМБР, ОМТЦК и СП. Если про первое хоть можно догадаться по смыслу статьи, то второе и третье вообще не поддается здравому смыслу. И в других изданиях натыкаешся на аббревиатуры, которые не можешь разгадать. Можно писать более доступным текстом?


2 0
103
23 квітня 2021 09:55

Цитата: vsio nadoelo

Открыл статью только чтоб прочитать что такое ОМБР, ОМТЦК и СП. Если про первое хоть можно догадаться по смыслу статьи, то второе и третье вообще не поддается здравому смыслу. И в других изданиях натыкаешся на аббревиатуры, которые не можешь разгадать. Можно писать более доступным текстом?

 

Врахувала Ваше побажання й розшифрувала абревіатури:)


2 0
159
1 липня 2021 19:40

Цитата: Минометчик Лёша

[quote=Kremen.Club]А ксиву УБД дадут[/ quote] А если ногу оторвёт в собесе деревянную дадут , попугая матерщинника и черную метку.(с)

Ну чому ще можуть вулицю в твою честь назвати "вул. Мінетчика Льохи" хіба не звучить?


4 6

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх