2,7 млн грн виділили з бюджету на встановлення найвищого прапора Полтавщини

21.04.2021, 16:29 Переглядів: 2 655 Коментарів: 8

 

Кошти на встановлення прапора були перерозподілені під час другого пленарного засідання четвертої сесії Полтавської обласної ради 8-го скликання

На встановлення найбільшого прапора на Полтавщині виділили кошти з обласного бюджету.


- 50-метровий флагшток із державним прапором буде видно з багатьох куточків міста. Полтавська обласна влада виділила 2,7 млн грн на проєктування й початок встановлення найбільшого державного прапора на Полтавщині, – про це розповів очільник ОДА Олег Синєгубов.


Прапор з’явиться до 30-ї річниці з Дня Незалежності України. Висота флагштока становитиме 50 метрів, а розмір полотна – 12 на 8 метрів. Стелу розмістять у сквері Героїв України – на перехресті вулиць Небесної Сотні, Стрітенської та Гагаріна. Також буде реконструйована прилегла територія, яка зараз перебуває у занедбаному стані.



- У сквері проводитимуть урочисті заходи, полтавці й гості міста відпочиватимуть. Цей величний прапор є символом єдності, державності, соборності. Синьо-жовтий стяг є невід’ємним символом наших бійців на передовій. Сьогодні важливо вшановувати кожного, хто поклав своє життя за вільну Україну, за те, щоб синьо-жовтий прапор майорів по всій країні. Переконаний, що цей об’єкт стане привабливим місцем не тільки для жителів регіону, а й туристів, – розповів голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.


Раніше такі проєкти вже були завершені в Дніпрі та Києві. Масштабна загальнонаціональна ініціатива покликана єднати українців, шанувати пам’ять полеглих за незалежність, а також бійців, які восьмий рік захищають суверенітет і територіальну цілісність України на передовій. Завдяки реалізації проєкту кожен українець зможе бачити синьо-жовтий стяг із багатьох куточків своїх обласних центрів.

Теги: прапор
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 8

95
21 квітня 2021 16:40

Людям есть нечего, а они прапор вешают, дибилизм чистой воды.


54 6
0
21 квітня 2021 18:03

Потужно перемогли, ничего не скажешь.


33 2
0
21 квітня 2021 21:21

Маразм крепчал.. 2,7 - это только на проектирование и начало установки, а сколько по пути ещё украдут... оооой. Там из мед. фонда бабки перераспределяют, врачи убегают из системы, а они флаги ставят. Совсем не подходящее время для этого выбрано!


24 1
222
21 квітня 2021 21:41

дорог нет, соцвыплаты задерживают, денег на борьбу с ковидом нет, а они флаг вешают повыше... не ну дебилы?
P.S. админам на случай желания дать бан: цитата из вики "Деби?льность, реже дебили?зм (от лат. d?bilis — «слабый», «немощный»; англ. moron, feeble-minded, high-grade defective[1]) — самая слабая степень умственной отсталости, обусловленная задержкой развития или органическим поражением мозга плода."


21 1
0
21 квітня 2021 22:49

Карго культ в чистом виде. Чтоб сделать страну успешной, надо замастрячить гигантский флагшток . А сколько бабла напилят , просто прелестно. Ющенко больницу будущего строил, не денег не больницы, музей майдана строили , опять не музея не денег, этот список бесконечен как песня про березовый сок. Зато все в вышиванках и пафосно самолюбующиеся патриоты на словах, а на деле все просто , бабки , бабки и ещё раз бабки. А потом на их декларации без жалости не взглянишь .


20 3
0
22 квітня 2021 06:11

А у наших нет денег даже на не используемой электроопоре на электростанции регулярно менять на новый.


3 8
0
22 квітня 2021 09:22

Лучше бы несколько детских площадок сделали... 


7 3
194
23 квітня 2021 09:29

Аж подмывает написать "Слава Украине". Киев запустил флешмоб - самый высокий флагшток в Украине, Полтавская область поддержала - самый высокий флагшток в области. Кто следующий?


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх